€ 545,00 € 659,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
The Joy Factory heeft deze verplaatsbare tablet vloerstandaard specifiek ontwikkeld voor medische omgevingen zoals ziekenhuizen, klinieken, tandartsen en instellingen. De tablet klikt eenvoudig vast op … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

The Joy Factory heeft deze verplaatsbare tablet vloerstandaard specifiek ontwikkeld voor medische omgevingen zoals ziekenhuizen, klinieken, tandartsen en instellingen. De tablet klikt eenvoudig vast op de magnetische houder die eventueel nog vastgeschroefd kan worden. Hiervoor is wel een Joy Factory hoes nodig of de universele magnetische tablet mount die op iedere willekeurige tablet geplakt kan worden.

De verrijdbare standaard is gemaakt van aluminium en heeft een instelbaar handvat om de vloerstandaard eenvoudig te kunnen verplaatsen. De 5 wielen, ieder voorzien van een vergrendeling, zorgen ervoor dat de tablet vloerstandaard vloeiend en makkelijk verplaatst kan worden. 

De tablet wordt gemonteerd op een zogenaamde goose-neck waarmee de tablet in iedere gewenste stand gezet kan worden. Ook kan de tablet eenvoudig van portrait naar landscape gedraaid worden en vice versa. Kabels worden netjes bij elkaar gehouden door kabelgeleiders die aan de standaard vastzitten.

Er zijn verschillende optioneel verkrijgbare producten om de vloerstandaard uit te breiden zoals een plateau, mandje en afsluitbaar kastje voor bijvoorbeeld een externe voeding en/of kabels voor het laden van de tablet.

De standaard voldoet aan de volgende standaarden: ADA, UL/IEC 60601-1 Physical Requirements, RoHS, and REACH

Aanbevolen producten