€ 545,00 € 659,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
The Joy Factory heeft deze verplaatsbare vloerstandaard specifiek ontwikkeld voor medische omgevingen zoals ziekenhuizen, klinieken, tandartsen en instellingen. Het apparaat kan op de VESA 50, … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

The Joy Factory heeft deze verplaatsbare vloerstandaard specifiek ontwikkeld voor medische omgevingen zoals ziekenhuizen, klinieken, tandartsen en instellingen. Het apparaat kan op de VESA 50, 75 of 100 vastgeschroefd worden. 

De verrijdbare standaard is gemaakt van aluminium en heeft een in hoogte verstelbaar handvat om de vloerstandaard eenvoudig te kunnen verplaatsen. De 5 wielen, ieder voorzien van een vergrendeling, zorgen ervoor dat de tablet vloerstandaard vloeiend en makkelijk verplaatst kan worden. 

De tablet wordt gemonteerd op een zogenaamde goose-neck waarmee de tablet in iedere gewenste stand gezet kan worden. Ook kan het apparaat eenvoudig van portrait naar landscape gedraaid worden en vice versa. Kabels worden netjes bij elkaar gehouden door kabelgeleiders die aan de standaard vastzitten.

Er zijn verschillende optioneel verkrijgbare producten om de vloerstandaard uit te breiden zoals een plateau, mandje en afsluitbaar kastje voor bijvoorbeeld een externe voeding en/of kabels voor het laden van het apparaat.

De standaard voldoet aan de volgende standaarden: ADA, UL/IEC 60601-1 Physical Requirements, RoHS, and REACH

ArtikelcodeRVU101
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tablet vloerstandaard, AV Cart, Joy Factory
Prijs (excl. btw)€ 545,00
Prijs (incl. btw)€ 659,45
BTW hoog (21%)€ 114,45
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten