Offerte aanvraag
De Alpha Zline universal wrap spider tag S3 doos beveiliging zwart is een snelle manier om dure producten in dozen te beveiligen tegen diefstal. Plaats … Lees meer

Wij kunnen u per e-mail laten weten wanneer dit product weer op voorraad is.

Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Alpha Zline universal wrap spider tag S3 doos beveiliging zwart is een snelle manier om dure producten in dozen te beveiligen tegen diefstal. Plaats de Alpha Zline universal wrap spider tag S3 om de doos en span de kabels strak om de doos aan. De Zline universal wrap spider is voorzien van een 90 dB alarm. Verkrijgbaar in een AM of RF variant.

Het alarm gaat af:

  • Als de kabel ergens doorgeknipt wordt
  • Als de Spider Smart Tag door een RF of AM poort gaat (het alarm van de poortjes)

Door gebruik te maken van de specifieke S3 magnetische ontgrendelaar kan de knop ontgrendeld worden en de spider opnieuw ingesteld en gebruikt worden. De Spider wordt gevoed door een knoopcel batterij met een lange standby tijd en kan vervangen worden. De stand-by tijd bedraagt minimaal 2 jaar.

Zodra het alarm geactiveerd is knippert een rood LED lampje aan de bovenzijde om de 20 seconden. De Alpha Zline universal wrap spider tag S3 doos beveiliging heeft een kabellengte van 177 cm. De diameter is 5 cm en de gezamenlijke hoogte 48mm.

Verkrijgbaar vanaf 25 stuks. Heeft u minder nodig neemt u dan contact op; mogelijk is er voorraad. Het is mogelijk een sample te ontvangen.
Artikelcode10112592/56
ProducttypeTags
Categorieën Universele productbeveiliging, Multi alarm tags, Doos beveiliging, Sediso universele beveiliging
Prijs (excl. btw)€ 0,00
Prijs (incl. btw)€ 0,00
BTW hoog (21%)€ 0,00
Minimum bestelhoeveelheid 1