€ 1.145,00 € 1.385,45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Door LEBA ook wel de NoteCart Futura 20 genoemd. Aver heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 20 tablets, Chromebooks of laptops … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Door LEBA ook wel de NoteCart Futura 20 genoemd. Aver heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 20 tablets, Chromebooks of laptops tot maximaal 15,6 inch. De vakverdelers kunnen eenvoudig eruitgehaald worden zodat vrijwel iedere combinatie van apparaten opgeslagen kan worden van tablets tot projectors en printers.

De kar is voorzien van een intelligent laadsysteem om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen en zorgt ervoor dat de stroomtoevoer afgesloten wordt zodra alle apparaten volledig geladen zijn.

De kar is robust en van staal gemaakt. De deuren kunnen tot 180 graden open en zijn voorzien van een 2 punts sluiting. Via de deuren aan de achterzijde is het stroomcompartiment bereikbaar waar de AC adapters geplaatst kunnen worden in houders. De deuren kunnen afgesloten worden met een hangslot. De kar is voorzien van een bevestigingspunt voor een grondanker.

De schapmaat met alle 20 verdelers geplaatst is 33h x 41,9d x 3,6b cm. Zie de instructiefilm voor de andere mogelijkheden.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSLAG

Aver heeft met de C20i een betaalbaar en doordacht product op de markt gezet. De kar is voorzien van 4 stuks 12,7 cm wielen waarvan er twee vergrendeld kunnen worden. De kar heeft afgeronde hoeken en volledig gemaakt van plaatstaal. Aan een zijde zit een duwstang. Aan de buitenzijde zitten 2 stopcontacten om randapparatuur op aan te sluiten. De deur aan de voorzijde kunnen 180 graden openklappen en afgesloten worden met een 8mm hangslot (optioneel).

Er is plaats om 20 apparaten tot maximaal 15,6 inch op te slaan en te laden. De vakverdelers zijn voorzien van een handig kabelgeleidingssysteem. De 2 planken van ieder 18 posities zijn uitschuifbaar zodat de apparaten makkelijk uitneembaar zijn.

EFFICIËNT EN VEILIG LADEN

Aan de achterzijde van de Aver C20i zit een afsluitbaar compartiment waar de stekkerdozen zich bevinden. Ook zijn er 20 houders om de AC adapters netjes in op te bergen. De C20i is voorzien van een intelligent laadsysteem dat ervoor zorgt dat het stroomnet niet overbelast wordt en dat de stroomtoevoer stopt op het moment dat alle apparaten geladen zijn. Op het paneel aan de buitenzijde is te zien welke van de 2 stekkerdozen (met 10 aansluitingen ieder) nog aan het laden zijn.

FLEXIBEL

De schapmaat is 33h x 41,9d x 3,6b cm indien alle vakverdelers geplaatst zijn. Iedere vakverdeler is eruit te klikken zodat de kar zeer flexibel ingezet kan worden. Het is dan ook een ideale kar indien naast Chromebooks en/of tablets ook een beamer, printer of andere apparatuur geladen en/of opgeslagen dient te worden.

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets en Chromebooks zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De AverCharge C20i is voorzien van deuren die met een hangslot afgesloten kunnen worden. Daarnaast is de C20i voorzien van een oog aan de onderzijde om deze via een grondanker te kunnen zekeren (optioneel).

De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een vloeranker. Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

   • Leba NoteCart Futura 20 / Aver AverCharge C20i tablet en Chromebook kar
   • 20x vakverdelers met kabelgeleidingsysteem
   • 3m stopcontactkabel
   • Handleiding (Engelstalig)
Artikelcode10000222
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren, Aver
Prijs (excl. BTW)€ 1.145,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.385,45
BTW hoog (21%)€ 240,45
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten