Het volledige assortiment Ergo AV - Bravour producten bij Security Display Solutions: BRAVOUR PRODUCTEN

Bedrijfsprofiel Ergo AV - Bravour

Bravour is een Nederlands bedrijf gevestigd in Best. Het bestaat reeds sinds 2001 en is groot geworden met spreekgestoelten. De producten worden ontworpen door Bravour en geproduceerd in Europa. Bravour exporteert zijn producten over de gehele wereld en levert via distributeurs en dealers met name aan het bedrijfsleven.

Het volledige assortiment van Bravour bestaat uit spreekgestoelte, design meubelen, LCD standaarden, presentatie standaarden en tablet standaarden en wandhouders.

Door de kleinschaligheid van het bedrijf is het uitermate flexibel en kan er op korte termijn maatwerk geleverd worden. Wenst u een eigen logo op de Meglio cassette dan kan dit gelaserd worden. Wenst u een afwijkende kleur of afmeting dan kan dit snel gerealiseerd worden. Neemt u voor maatwerk contact op met Security Display Solutions op 024 - 641 94 74.

Producten van Bravour

De producten van Bravour zijn zeer degelijk gebouwd en zwaar uitgevoerd. De opbouw is modulair en de VESA standaard wordt gebruikt. Dit wil zeggen dat de cassette's (waar de tablet in opgesloten wordt) gebruikt kunnen worden op zowel de tablet vloerstandaard, tafelstandaard en muurhouders en dus onderling uitwisselbaar zijn. Tevens zijn de cassette's gebouwd voor universeel gebruik. Met andere woorden zijn ze niet specfiek op maat gemaakt voor maar één type en/of merk tablet. Er zijn diverse typen cassette's: waaronder de Meglio, Fino, Lusso en de Securo.

Meglio (7-8 inch, 9-11 inch, 12-13 inch en 21,5 inch tablets)

De Meglio, Fino en Lusso cassette van Bravour zijn van onbreekbaar kunststof. De cassette wordt in landscape of portrait gemonteerd op de standaard. Een aantal foam kussentjes in 3 verschillende dikte worden meegeleverd. Afhankelijk van de dikte van de tablet worden deze in de cassette geplakt. De tablet kan vervolgens via een sleuf in de bovenzijde in de cassette geschoven worden. Er is voldoende ruimte om de laadkabel te plaatsen en deze via het gat in de cassette naar buiten te geleiden. De cassette wordt vervolgens afgesloten met een sluitstuk. Dit sluitstuk wordt op zijn plaats gehouden door 2 meegeleverde veiligheidsbouten en kan optioneel extra beveiligd worden door een RVS drukslot.

De Meglio cassette wordt standaard geleverd in zwart en wit. Andere kleuren zijn mogelijk.

Securo (7-8 inch, 9-11 inch tablets)

De Securo cassette van Bravour is volledig van metaal gemaakt. Een ronde schijf aan de achterzijde van de cassette maakt het mogelijk deze te roteren. U kunt de tablet met cassette dus draaien van portrait naar landscape of vice versa zonder gebruik van gereedschap. Een aantal foam kussentjes in 3 verschillende dikte worden meegeleverd. Afhankelijk van de dikte van de tablet worden deze in de cassette geplakt. De tablet kan vervolgens bij de 7-8 inch in de cassette geplaatst worden en de bovenzijde dichtgeschoven. Bij de 9-11 inch cassette wordt de bovenzijde dichtgeklapt. De cassette wordt afgesloten middels de 2 meegeleverde inbusbouten en kan optioneel extra beveiligd worden door een RVS drukslot en/of een veiligheidsbout in plaats van een van de inbusbouten.

De Securo cassette wordt standaard geleverd in zwart, wit, zilvergrijs of RVS (tegen een meerprijs). Andere kleuren zijn mogelijk.

Voordelen en nadelen

Het voordeel van cassette's voor universeel gebruik is dat vrijwel alle tablets prima passen en dat de standaard ook in de toekomst nog gebruikt kan worden.

Het nadeel is dat er vaak randen van de tablet zichtbaar zijn hetgeen visueel niet altijd de meest aantrekkelijk oplossing is. Tevens is er soms wat handigheid gewenst om via de openingen eventuele hardware knoppen te bedienen (bv. met behulp van een pen).

Opties

Bravour biedt tevens een aantal op opties aan:

  • Voor de tafelstandaard is een rotatie unit met rozet verkrijgbaar. Deze vervangt de ronde metalen plaat. De rotatie unit dient op de ondergrond vastgeschroefd te worden voor de stabiliteit. De muurstandaard met buis kan in combinatie met de rotatie unit ook ingezet worden als tafelstandaard.
  • Voor de wandhouder met buis is een rozet in zwart of wit verkrijgbaar om de muurplaat met schroeven af te dekken.
  • Voor de vloerstandaard zijn verschillende acrylaat bakjes, document houders e.d. verkrijgbaar voor bevestiging aan de buis.
  • Voor alle standaarden met buis is een kantel unit verkrijgbaar om de kijkhoek aan te passen.
  • Standaard worden alle cassette's geleverd met 2 inbusbouten om de cassette af te sluiten. Optioneel zijn een RVS drukslot of beveiligingsbout verkrijgbaar.

Overige producten

De bovenstaande opties gelden niet voor de platte wandhouder, de Piatto. Hier wordt de cassette rechtstreeks op de wandhouder gemonteerd.

Mocht u ondanks bovenstaande uitleg nog vragen hebben, of wilt u een offerte, neemt u dan contact met ons op via 024 - 641 94 74 of info@sediso.com.

Security Display Solutions en Ergo AV

Security Display Solutions is premium dealer van de Bravour tablet standaarden en houders. U vindt bij ons het volledige assortiment en de grootste keuze aangezien onze website met opties en keuzes werkt en niet voor ieder afzonderlijke combinatie een nieuw artikel aangemaakt is. U configureert zodoende de meest geschikte standaard. Zo houdt u het overzicht en maakt u de beste keuze. Het grootste assortiment Bravour tablet vloerstandaarden, tafelstandaarden en wandhouders tegen concurrerende prijzen

Het volledige assortiment Bravour producten: BRAVOUR PRODUCTEN