Terug naar beursbeveiliging

Security Display Solutions beveiligd uw laptops op beurzen en evenementen tegen diefstal. We hebben een groot assortiment beveiligingsproducten speciaal voor laptops. Klik op een afbeelding of link om de juiste laptop productbeveiliging te vinden.


Beursbeveiliging voor LAPTOPS

Laptops zijn op verschillende manieren te beveiligen tegen diefstal op beurzen en evenementen: 

 

Metalen beugels voor het beveiligen van laptopsMetalen beugels voor het beveiligen van laptops

Wij hebben diverse soorten beugels in het assortiment voor het vastzetten en beveiligen van vrijwel alle laptops op beurzen. De laptop is snel en makkelijk uit de beugel te halen door middel van een sleutel. De laptop is niet uit de beugel te halen zonder het scherm te beschadigen waardoor de laptop waardeloos wordt.

Kensington kabels voor het beveiligen van laptopsKensington kabels voor het beveiligen van laptops

Wij hebben het grootste assortiment Kensington beveiligingsoplossingen van de Benelux waarbij gekozen kan worden voor sleutelbeheer oplossingen vanaf 25 stuks. Gebruik onze Kensington Configurator voor het kiezen van het juiste product.

 Individueel alarm systeem voor laptopsIndividueel alarmsysteem voor het beveiligen van laptops

Door middel van de alarm box met USB of sensor is het mogelijk laptops individueel te beveiligen tegen diefstal. Zodra de USB of sensor contact verliest met de laptop gaat het alarm af. Moeten er naast een laptop ook andere producten beveiligd worden dan is het ook mogelijk te kiezen voor een centraal alarm systeem. Er is dan één alarm met meerdere (4,6,8, 12 of 24) aansluitingen voor diverse soorten kabels (USB, Lightning, sensorkabel of loepkabel).Beveiligen voor Apple MacbooksBeveiligen voor Apple Macbooks


Apple MacBooks hebben geen Kensington sleuf voor het beveiligen tegen diefstal met een kabel. We hebben verschillende oplossingen in het assortiment om MacBooks toch tegen diefstal te beveiligen.