Terug naar beursbeveiliging

Security Display Solutions beveiligd uw tablets op beurzen en evenementen tegen diefstal. We hebben een groot assortiment beveiligingsproducten speciaal voor tablets. Klik op een afbeelding of link om de juiste tablet productbeveiliging te vinden.


Beursbeveiliging voor PC's

PC's zijn op verschillende manieren te beveiligen tegen diefstal op beurzen en evenementen: 


Kabels voor het beveiligen van PC'sPC Kensington kabels

Vrijwel alle desktop PC's hebben een Kensington sleuf in het chassis. Hiermee kan de PC vastgelegd worden middels een Kensington kabel. Daarnaast hebben we ook verschillende USB poort beveiligingsopties in het assortiment.

PC alarm systemenPC Alarm systemen

Door middel van de alarm box met USB of sensor is het mogelijk PC's individueel te beveiligen tegen diefstal. Zodra de USB of sensor contact verliest met de PC gaat het alarm af. Moeten er naast een PC ook andere producten beveiligd worden dan is het ook mogelijk te kiezen voor een centraal alarm systeem. Er is dan één alarm met meerdere (4,6,8, 12 of 24) aansluitingen voor diverse soorten kabels (USB, Lightning, sensorkabel of loepkabel).

 

Apple product beveiligingBeveiliging voor Apple iMac, Mac Mini, Mac Pro en Apple TV

Door middel van de alarm box met USB of sensor is het mogelijk laptops individueel te beveiligen tegen diefstal. Zodra de USB of sensor contact verliest met de laptop gaat het alarm af. Moeten er naast een laptop ook andere producten beveiligd worden dan is het ook mogelijk te kiezen voor een centraal alarm systeem. Er is dan één alarm met meerdere (4,6,8, 12 of 24) aansluitingen voor diverse soorten kabels (Micro USB, Lightning, sensorkabel of loepkabel).