Terug naar beursbeveiliging

Security Display Solutions beveiligd uw producten op beurzen en evenementen tegen diefstal. We hebben een groot assortiment beveiligingsproducten. Klik op een afbeelding of link om de juiste productbeveiliging te vinden.


Beursbeveiliging voor producten

Er zijn verschillende manieren om producten te beveiligen tegen diefstal op beurzen en evenementen: 


Centraal security alarm systeem

Centraal security alarm systeem

Middels een centraal alarm systeem met meerdere (4,6,8,12 of 24) aansluitingen zijn een groot aantal verschillende soorten producten te beveiligen. Er zijn diverse soorten kabels verkrijgbaar voor het centrale alarm systeem zoals Micro USB, Lightning, sensorkabel of loepkabel. Het alarm systeem heeft de mogelijkheid om naast de producten te beveiligen ook te laden via micro USB, mini USB of Lightning. Het alarm systeem wordt geactiveerd middels een afstandsbediening. Wordt een kabel doorgeknipt of verwijderd nadat het alarm is geactiveerd dan gaat het alarm af.

 

Mechanische recoilersMechanische recoiler

Er zijn verschillende mogelijkheden om een product mechanisch te beveiligen tegen gelegenheidsdiefstal. Er is een groot aantal aansluitingen verkrijgbaar om de recoiler aan het product te bevestigen. Voor vrijwel iedere situatie is er een (maatwerk) oplossing.
Universele Alarm Box beveiligingAlarm Box

Door middel van de alarm box is het mogelijk vrijwel ieder product individueel te beveiligen tegen diefstal. Er is een groot aantal aansluitingen mogelijk zoals USB, Micro USB, loep, magnetische loep, smartwatch, sensor, metalen oog en vlakke plaksensor. Zodra de USB of sensor contact verliest met de PC gaat het alarm af. Moeten er naast een PC ook andere producten beveiligd worden dan is het ook mogelijk te kiezen voor een centraal alarm systeem. Er is dan één alarm met meerdere (4,6,8, 12 of 24) aansluitingen voor diverse soorten kabels (USB, Lightning, sensorkabel of loepkabel).


Smartwatch beveiligingSmartwatch beveiliging

Door middel van de alarm box voor Smartwatch is het mogelijk deze individueel te beveiligen tegen diefstal. Zodra de sensor contact verliest met de Smartwatch, of de kabel wordt doorgeknipt, dan gaat het alarm af. Met behulp van een afstandsbediening is deze weer uit te schakelen. Betaalbare beveiliging voor op beurzen en in winkels.