Terug naar beursbeveiliging

Security Display Solutions beveiligd uw smartphones op beurzen en evenementen tegen diefstal. We hebben een groot assortiment beveiligingsproducten speciaal voor smartphones. Klik op een afbeelding of link om de juiste smartphone productbeveiliging te vinden.

 

Beursbeveiliging voor smartphones

Smartphones zijn op verschillende manieren te beveiligen tegen diefstal op beurzen en evenementen: 


Stand alone security display voor smartphonesSecurity display

Middels een stand alone security display wordt de smartphone zowel beveiligd als opgeladen. De klant heeft de mogelijkheid de smartphone in de hand te nemen en te bedienen. Zodra de laadkabel of sensor van de display contact verliest met de smartphone of ondergrond gaat het alarm af. Moeten er naast een smartphone ook andere producten beveiligd worden dan is het ook mogelijk te kiezen voor een centraal alarm systeem. Er is dan één alarm met meerdere (4,6,8,12 of 24) aansluitingen voor diverse soorten kabels (Micro USB, Lightning, sensorkabel of loepkabel).


Recoilers voor smartphonesMechanische recoiler

Er zijn verschillende mogelijkheden om een smartphone mechanisch te beveiligen tegen gelegenheidsdiefstal. Er zijn recoilers die de voorzien zijn van een alarm, alleen een oprolbare kabel hebben of alleen een gewikkeld snoer. Voor vrijwel iedere situatie hebben wij een oplossing.
Gorilla Grip voor smartphonesGorilla Grip voor smartphones

De Gripzo Gorilla Grip voor smartphones is geschikt voor alle telefoons. Via een sleutel is het mechanisme eenvoudig te ontgrendelen. Net zo makkelijk kan de smartphone weer terug in de onverwoestbare Gorilla Grip gedrukt worden. De voet kan met behulp van schroeven of een dubbelzijdige sticker vastgezet worden op de ondergrond.