Terug naar beursbeveiliging

Security Display Solutions beveiligd uw tablets op beurzen en evenementen tegen diefstal. We hebben een groot assortiment beveiligingsproducten speciaal voor tablets. Klik op een afbeelding of link om de juiste tablet productbeveiliging te vinden.


Beursbeveiliging voor TABLETS

Tablets zijn op verschillende manieren te beveiligen tegen diefstal op beurzen en evenementen:

Vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tabletsTablet vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders

Wij hebben het grootste assortiment tablet vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders van de Benelux. Voor iedere tablet hebben wij een (maatwerk) oplossing. Gebruik onze configurator om voor uw tablet(s) de beste oplossing te vinden. Een USB/Lightning kabel kan van de tablet door de vloerstandaard, tafelstandaard of wandhouder naar de lader in het stopcontact geleidt worden. Komt u er niet uit of heeft u aanvullende vragen neemt u dan contact op met onze klantenservice.


Security displays voor tabletsSecure displays voor tablets

Wilt u dat de klant de tablet zelf vast kan pakken, en in de hand houden, dan is een secure display de ideale oplossing. De tablet is dan beveiligd met een alarm systeem dat afgaat zodra er een kabel wordt losgetrokken. Naast het beveiligen van een tablet wordt deze ook direct opgeladen zodat deze nooit midden in een presentatie of tijdens de beurs zal uitvallen.Kabelbeveiliging voor tabletsKabelbeveiliging voor tablets

De meeste tablets zijn niet voorzien van een Kensington sleuf om deze met een kabel te beveiligen. Door een metalen plaatje, met Kensington sleuf, op de tablet te plakken met industriële dubbelzijdige tape, is het mogelijk ook een tablet met een kabel te beveiligen tegen diefstal.

Het nadeel is dat de beveiligingsplaat met Kensington sleuf over het algemeen aan de achterzijde geplakt wordt waardoor de tablet niet vlak op de tafel ligt. De meest vlakke beveiligingsplaat is de MacLocks Blade.

Tablet tafelstandaard beveiliging met ontgrendelingiPad Air 1 en 2 POS assistent met beveiliging en ontgrendeling

Dit unieke systeem vergrendelt en laadt de iPad Air 1 en 2 en is eenvoudig los te koppelen. Het kan gebruikt worden in restaurants, klinieken, winkels en op beurzen. 

Bouncepad Luna: iPad Air via een RFID sleutel te ontgrendelen.

Tablatch: iPad Air via een app en een persoonlijke code te ongrendelen.