Winkelmand

€ 462,00 € 559,02 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
PREMIUM BOX IT DESIGN NOVUS TAFELSTANDAARD MS Surface Pro Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in … Lees meer
Om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

PREMIUM BOX IT DESIGN NOVUS TAFELSTANDAARD MS Surface Pro

Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

De Box IT Design NOVUS MS Surface Pro tafelstandaard is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd. Specifiek ontwikkeld voor de MS Surface Pro 3 tot en met 7.

Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.

Premium MS Surface Pro NOVUS tafelstandaard

De Box IT Design NOVUS MS Surface Pro 3 tot en met 7 tafelstandaard is de best doordachte en elegante tafelstandaard verkrijgbaar. De tafelstandaard is volledig uit aluminium opgebouwd en de cassette is gefreesd uit één blok massief aluminium met perfecte passing voor de MS Surface Pro tablets. De buis is 10 cm lang met een diameter van 51 mm. De stervormige voetplaat heeft een diameter van 30 cm.

Veilig en snel openen en sluiten

De Box IT NOVUS tafelstandaard wordt geleverd met een 6 pin cylinder slot en 2 sleutels waarmee de MS Surface Pro eenvoudig uit de cassette genomen en weer teruggeplaatst kan worden. Master Key oplossingen zijn ook verkrijgbaar; zie maatwerk.

Modulair Slim Systemtm

De NOVUS MS Surface Pro tafelstandaard is modulair opgebouwd zodat onderdelen eenvoudig onderling inzetbaar zijn. Onderdelen kunnen achteraf bijbesteld en gemonteerd worden.

De volgende onderdelen zijn optioneel:

  • Wall en Desk Mount (vaste montage aan wand of tafel)
  • 360 graden rotatie 

Bedrading en bedienen

De Box IT Design MS Surface Pro NOVUS tafelstandaard heeft toegang tot de aan/uit knop en deze is zelf in te stellen of deze wel of niet gebruikt kan worden. Aan de achterzijde zit een uitsparing voor de camera.

De laadkabel loopt volledig uit het zicht door de NOVUS tafelstandaard naar de MS Surface Pro. 

Kleur en maatwerk

De NOVUS MS Surface Pro vloerstandaard is verkrijgbaar in geanodiseerd zilver of zwart. Tegen een meerprijs is het mogelijk de vloerstandaard in andere kleuren te anodiseren (behalve wit).

Daarnaast is het ook mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken of laseren of een cassette te laten maken voor uw eigen tablet.   

Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kijk dan op de Maatwerk pagina

ArtikelcodeND35STAPMCA
ProducttypeStandaard
Categorieën Tafelstandaard 12-13 inch, MS Pro tafelstandaards, Bouncepad tafelstandaards, Box IT Design
Prijs (excl. btw)€ 462,00
Prijs (incl. btw)€ 559,02
BTW hoog (21%)€ 97,02
Min. bestelh. 1
Merk Box IT

Aanbevolen producten