Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 449,00 Excl. BTW € 543,29 Incl. BTW

BOX IT Design NOVUS Wall and Desk Mount MS Surface Pro

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 449,00 Excl. BTW € 543,29 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

PREMIUM BOX IT DESIGN NOVUS WALL EN DESK MOUNT

Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

De Box IT Design NOVUS wandhouder en tafelstandaard is geschikt voor de Microsoft Surface Pro 3 tot en met 7. De tafelstandaard is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd.

Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.Beschrijving

Details

Box IT Design NOVUS premium tablet tafelstandaard

Premium iPad NOVUS wandhouder en tafelstandaard

De Box IT Design Novus wandhouder en tafelstandaard is de best doordachte en elegante tafelstandaard cq wandhouder verkrijgbaar voor de Microsoft Surface Pro 3 tot en met 7. Het product is volledig uit aluminium opgebouwd en de cassette is gefreesd uit één blok massief aluminium met perfecte passing voor de Surface Pro tablets. De buis is 10 cm lang met een diameter van 51 mm. De hoek van de cassette ten opzichte van de buis is 35 graden.

Deze oplossing is zowel geschikt voor montage op de tafel als aan de wand. Een aluminium rozet dekt de montage netjes af.

 

Slot sluiting op de Box IT Design premium tablet standaard

Veilig en snel openen en sluiten

De Box IT NOVUS wandhouder en tafelstandaard wordt geleverd met een 6 pin cylinder slot en 2 sleutels waarmee de tablet eenvoudig uit de cassette genomen en weer teruggeplaatst kan worden. Master Key oplossingen zijn ook verkrijgbaar; zie maatwerk.

 

Modulair systeem

De NOVUS wandhouder en tafelstandaard is modulair opgebouwd zodat onderdelen van de vloerstandaard, tafelstandaard en wand en tafelmount eenvoudig onderling inzetbaar zijn. Onderdelen kunnen achteraf bijbesteld en gemonteerd worden.

De volgende onderdelen zijn optioneel:

  • 360 graden Rotating Mount (rotatie om as met stop voor tafelstandaard)

Box IT Design aan-uit knopBox IT Design kabeldoorvoer

Bedrading en bedienen

De Box IT Design wandhouder en tafelstandaard heeft toegang tot de aan/uit knop en deze is zelf in te stellen of deze wel of niet gebruikt kan worden. Aan de achterzijde zit een uitsparing voor de camera.

Er is ruimte voor de connector van de MS Surface Dock in de cassette.

Box IT Design kleur en maatwerk

Kleur en maatwerk

De NOVUS wandhouder en tafelstandaard voor de MS Surface Pro is verkrijgbaar in geanodiseerd zilver of zwart. Tegen een meerprijs is het mogelijk de tafelstandaard in andere kleuren te anodiseren, behalve wit.

Daarnaast is het ook mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken of laseren of een cassette te laten maken voor uw eigen tablet.   

Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kijk dan op de Maatwerk pagina

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer NWALL35PMCA
Prijs incl.BTW € 543,29
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Box IT
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor MS Surface Pro
Gewicht 1,1 kg
Materiaal Aluminium
Afmetingen voet NA
Hoogte 100 mm lengte buis
Dikte voet NVT
Cassette 300b x 224h
Kijkhoek 35 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Ruimte voor MS Surface Dock connector in behuizing
Kleur Meerdere kleuren
Video

Configurator