€ 330,00 € 399,30 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM WALL MOUNT iPAD PRO 10,5 Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM WALL MOUNT iPAD PRO 10,5

Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

De Box IT Design iPad Pro 10,5 wandhouder is geschikt voor alle iPad Mini modellen. Er wordt gebruik gemaakt van een modulair systeem. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd.

Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.

Premium iPad Pro 10,5 vlakke wandhouder

De Box IT Design Slim iPad Pro 10,5 wandhouder is de best doordachte en elegante wandhouder verkrijgbaar. De wandhouder is volledig uit aluminium opgebouwd en de cassette is gefreesd uit één blok massief aluminium met perfecte passing voor de iPad Pro 10,5 inch tablets.

De cassette is voorzien van de VESA 50 standaard en kan vlak aan de wand gemonteerd worden. Voor montage op een glaswand of vlakke wand is een acryl plaat verkrijgbaar zodat het design nog beter uitkomt.

Veilig en snel openen en sluiten

De Box IT Slim vlakke wandhouder wordt geleverd met een 6 pin cylinder slot en 2 sleutels waarmee de iPad eenvoudig uit de cassette genomen en weer teruggeplaatst kan worden. Master Key oplossingen zijn ook verkrijgbaar; zie maatwerk

Modulair Slim Systemtm

De Slim iPad Pro 10,5 wandhouder is modulair opgebouwd zodat onderdelen eenvoudig onderling inzetbaar zijn. Onderdelen kunnen achteraf bijbesteld en gemonteerd worden.

Zo kunt u de vlakke wandhouder tevens gebruiken als cassette voor de schuine wandhouder, tafelstandaard en/of vloerstandaard.

De volgende onderdelen zijn optioneel verkrijgbaar:

  • 90 graden Turn Mount (landscape - portrait)
  • 30 of 45 graden Mount (kijkhoek)
  • 360 graden Rotating Mount (rotatie om as met stop)
  • Wall en Desk Mount (vaste montage aan wand of tafel)
  • Base plate (ronde, vierkante of acryl voetplaat)

Bedrading en bedienen

De Box IT Design iPad Pro 10,5 wandhouder heeft toegang tot de aan/uit knop en deze is zelf in te stellen of deze wel of niet gebruikt kan worden. Ook de Home knop kan door een kunststof plaatje afgedekt worden (optioneel).

Aan de achterzijde zit een uitsparing voor de laadkabel die uit de onderzijde van de cassette loopt. 

Kleur en maatwerk

De Slim iPad Pro 10,5 wandhouder is verkrijgbaar in geanodiseerd zilver of zwart. Tegen een meerprijs is het mogelijk de wandhouder in andere kleuren te anodiseren, behalve wit. De cassette kan wel wit worden gelakt.

Daarnaast is het ook mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de voorzijde te laten drukken of laseren, gebruik te maken van de audio uitgang van de iPad of een cassette te laten maken voor uw eigen tablet.   

Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kijk dan op de Maatwerk pagina

ArtikelcodePCASE0APiB
ProducttypeStandaard
Categorieën Wandhouder 9-11 inch, iPad Pro/Air 10,5 wandhouders, Bouncepad tafelstandaards, Box IT Design
Prijs (excl. btw)€ 330,00
Prijs (incl. btw)€ 399,30
BTW hoog (21%)€ 69,30
Merk Box IT
Min. bestelh. 1
Aanbevolen producten