€ 495,00 € 598,95 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM DESK STAND iPAD Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM DESK STAND iPAD

Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

De Box IT Design iPad tafelstandaard is geschikt voor de iPad 10,2 (2019), iPad Air 1 en 2, iPad Pro 9,7 inch, iPad 2017/2018 (Gen.5+6), iPad Air en Pro 10,5 inch, iPad Pro 12,9 inch (Gen.1,2,3) en iPad Mini 1,2,3,4,5. De tafelstandaard is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd.

Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.

Premium iPad Slim tafelstandaard

De Box IT Design Slim iPad tafelstandaard is de best doordachte en elegante tafelstandaard verkrijgbaar. De tafelstandaard is volledig uit aluminium opgebouwd en de cassette is gefreesd uit één blok massief aluminium met perfecte passing voor de iPad tablets. De buis is 11 cm lang met een diameter van 37 mm. De ronde voetplaat heeft een diameter van 20 cm. De vierkante voet van acryl of geanodiseerd aluminium is 20 x 20 cm.

De Slim iPad tafelstandaard is geschikt voor de volgende iPads:

 • iPad 10,2 (2019)
 • iPad Air 1 en 2
 • iPad 9,7 inch 2017+2018 (Gen.5+6)
 • iPad Pro 9,7
 • iPad Pro 10,5
 • iPad Pro 12,9 (Gen.1+2+3)
 • iPad Mini 1,2,3,4,5

Veilig en snel openen en sluiten

De Box IT Slim tafelstandaard wordt geleverd met een 6 pin cylinder slot en 2 sleutels waarmee de iPad eenvoudig uit de cassette genomen en weer teruggeplaatst kan worden. Master Key oplossingen zijn ook verkrijgbaar; zie maatwerk.

Modulair Slim Systemtm

De Slim iPad tafelstandaard is modulair opgebouwd zodat onderdelen eenvoudig onderling inzetbaar zijn. Onderdelen kunnen achteraf bijbesteld en gemonteerd worden.

Bij het bestellen kiest u voor een kijkhoek van 30 of 45 graden.

De volgende onderdelen zijn optioneel:

 • 90 graden Turn Mount (landscape - portrait)
 • 30 of 45 graden Mount (kijkhoek)
 • 360 graden Rotating Mount (rotatie om as met stop)
 • Wall en Desk Mount (vaste montage aan wand of tafel)
 • Base plate (ronde, vierkante of acryl voetplaat)

Bedrading en bedienen

De Box IT Design iPad tafelstandaard heeft toegang tot de aan/uit knop en deze is zelf in te stellen of deze wel of niet gebruikt kan worden. Aan de achterzijde zit een uitsparing voor de camera.

De laadkabel loopt volledig uit het zicht door de tafelstandaard naar de iPad.

Kleur en maatwerk

De Slim iPad tafelstandaard is verkrijgbaar in geanodiseerd zilver of zwart. Tegen een meerprijs is het mogelijk de tafelstandaard in andere kleuren te anodiseren, behalve wit.

Daarnaast is het ook mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken of laseren, gebruik te maken van de audio uitgang van de iPad of een cassette te laten maken voor uw eigen tablet.   

Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kijk dan op de Maatwerk pagina

Aanbevolen producten