€ 595,00 € 719,95 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM FOOR STAND iPAD Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM FOOR STAND iPAD

Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

De Box IT Design iPad vloerstandaard is geschikt voor de iPad 10,2 (2019), iPad Air 1 en 2, iPad Pro 9,7 inch, iPad 2017+2018 (Gen.5+6), iPad Air en Pro 10,5 inch, iPad Pro 12,9 inch en iPad Mini 1,2,3,4,5. De vloerstandaard is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd.

Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.

Premium iPad Slim vloerstandaard

De Box IT Design Slim iPad vloerstandaard is de best doordachte en elegante vloerstandaard verkrijgbaar. De vloerstandaard is volledig uit aluminium opgebouwd en de cassette is gefreesd uit één blok massief aluminium met perfecte passing voor de iPad inch tablets. De buis is 106 cm lang met een diameter van 37 mm. De vierkante voetplaat kan aan de grond gemonteerd worden en heeft een aluminium afdekplaat van 342 x 342 mm.

De Slim iPad tafelstandaard is geschikt voor de volgende iPads:

 • iPad 10,2 (Gen.7+8)
 • iPad Air 1 en 2
 • iPad 9,7 inch 2017+2018 (Gen.5+6)
 • iPad Pro 9,7
 • iPad Air 3 en Pro 10,5
 • iPad Pro 12,9
 • iPad Mini 1,2,3,4,5

Veilig en snel openen en sluiten

De Box IT Slim tafelstandaard wordt geleverd met een 6 pin cylinder slot en 2 sleutels waarmee de iPad eenvoudig uit de cassette genomen en weer teruggeplaatst kan worden. Master Key oplossingen zijn ook verkrijgbaar; zie maatwerk.

Modulair Slim Systemtm

De Slim iPad vloerstandaard is modulair opgebouwd zodat onderdelen eenvoudig onderling inzetbaar zijn. Onderdelen kunnen achteraf bijbesteld en gemonteerd worden.

Bij het bestellen kiest u voor een kijkhoek van 30 of 45 graden.

De volgende onderdelen zijn optioneel:

 • 90 graden Turn Mount (landscape - portrait)
 • Wall en Desk Mount (vaste montage aan wand of tafel)
 • Base plate (ronde, vierkante of acryl voetplaat)
 • Wall mounting kit

Bedrading en bedienen

De Box IT Design iPad vloerstandaard heeft toegang tot de aan/uit knop en deze is zelf in te stellen of deze wel of niet gebruikt kan worden. Aan de achterzijde zit een uitsparing voor de camera.

De laadkabel loopt volledig uit het zicht door de vloerstandaard naar de iPad. Optioneel is het mogelijk wandmontage te monteren waarmee de vloerstandaard aard en nagelvast komt te staan.

Transport

Optioneel is een doos verkrijgbaar voor het veilig en makkelijk vervoeren van 1 of 2 stuks Slim iPad vloerstandaards. Een geïntegreerd handvat maakt het makkelijk de doos te vervoeren.

Kleur en maatwerk

De Slim iPad vloerstandaard is verkrijgbaar in geanodiseerd zilver of zwart. Tegen een meerprijs is het mogelijk de vloerstandaard in andere kleuren te anodiseren (behalve wit).

Daarnaast is het ook mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken of laseren, gebruik te maken van de audio uitgang van de iPad of een cassette te laten maken voor uw eigen tablet.   

Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kijk dan op de Maatwerk pagina

Aanbevolen producten