Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 355,00 Excl. BTW € 429,55 Incl. BTW

BOX IT Design SLIM Wall and Desk Mount Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 355,00 Excl. BTW € 429,55 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

PREMIUM BOX IT DESIGN SLIM WALL EN DESK MOUNT Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch

Box IT Design is een Deens bedrijf dat zowel het ontwikkelen en produceren van producten in eigen hand heeft. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van vloerstandaards, tafelstandaards en wandhouders voor tablets. De Box IT producten zijn ontwikkeld voor professioneel gebruik, zijn zeer robuust en van hoge kwaliteit (premium).

De Box IT Design Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch wandhouder en tafelstandaard is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat verschillende onderdelen van wandhouder, tafel- en vloerstandaard onderling uitwisselbaar zijn en met een paar componenten verschillende oplossingen te bouwen zijn. Hierdoor is het product ook toekomstbestendig zodat u er lang plezier aan zult beleven.

De onderdelen zijn gemaakt van aluminium en de cassette wordt gefreesd uit één blok massief aluminium. Zodoende zijn er geen schroeven aan de buitenkant zichtbaar hetgeen zowel het design als de veiligheid ten goede komt. Het aluminium wordt gezandstraald en in zilver of zwart geanodiseerd.

Maatwerk mogelijk; vraag naar de mogelijkheden.Beschrijving

Details

Box IT Design premium tablet tafelstandaard

Premium Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch Slim wandhouder en tafelstandaard

De Box IT Design Slim Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch wandhouder en tafelstandaard is de best doordachte en elegante tafelstandaard cq wandhouder verkrijgbaar. Het product is volledig uit aluminium opgebouwd en de cassette is gefreesd uit één blok massief aluminium met perfecte passing voor de Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch tablets. De buis is 11 cm lang met een diameter van 37 mm. De hoek van de cassette ten opzichte van de buis is 45 graden, of optioneel 30 graden verkrijgbaar.

Deze oplossing is zowel geschikt voor montage op de tafel als aan de wand. Een aluminium rozet dekt de montage netjes af.

 

Slot sluiting op de Box IT Design premium tablet standaard

Veilig en snel openen en sluiten

De Box IT Slim wandhouder en tafelstandaard wordt geleverd met een 6 pin cylinder slot en 2 sleutels waarmee de Samsung Galaxy Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch eenvoudig uit de cassette genomen en weer teruggeplaatst kan worden. Master Key oplossingen zijn ook verkrijgbaar; zie maatwerk.

 

Box IT Design Slim System modulair systeem

Modulair Slim Systemtm

De Slim Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch wandhouder en tafelstandaard is modulair opgebouwd zodat onderdelen eenvoudig onderling inzetbaar zijn. Onderdelen kunnen achteraf bijbesteld en gemonteerd worden.

Bij het bestellen kiest u voor een kijkhoek van 30 of 45 graden.

De volgende onderdelen zijn optioneel:

  • 90 graden Turn Mount (landscape - portrait)
  • 30 of 45 graden Mount (kijkhoek)
  • 360 graden Rotating Mount (rotatie om as met stop voor tafelstandaard)
  • Base plate (ronde, vierkante of acryl voetplaat)

Box IT Design aan-uit knopBox IT Design kabeldoorvoer

Bedrading en bedienen

De Box IT Design Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch wandhouder en tafelstandaard heeft toegang tot de aan/uit knop en deze is zelf in te stellen of deze wel of niet gebruikt kan worden. Aan de achterzijde zit een uitsparing voor de camera.

De laadkabel loopt volledig uit het zicht door de wandhouder en tafelstandaard naar de Samsung Galaxy Tab S2 en S3 9,7 inch.

Box IT Design kleur en maatwerk

Kleur en maatwerk

De Slim Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch wandhouder en tafelstandaard is verkrijgbaar in geanodiseerd zilver of zwart. Tegen een meerprijs is het mogelijk de tafelstandaard in andere kleuren te anodiseren, behalve wit.

Daarnaast is het ook mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken of laseren, gebruik te maken van de audio uitgang van de Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch of een cassette te laten maken voor uw eigen tablet.   

Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kijk dan op de Maatwerk pagina

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer SWALL45PS9AS0
Prijs incl.BTW € 429,55
Voorraad status Leverbaar in 5 werkdagen
Merk Box IT
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Samsung Galaxy TAB A 10.5 (2018)
Gewicht 1,1 kg
Materiaal Aluminium
Afmetingen voet NA
Hoogte 110 mm lengte buis
Dikte voet NVT
Cassette 300b x 224h
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Exacte passing voor de Samsung Galaxy Tab A 8 en 10,5 inch tablets
Kleur Meerdere kleuren
Video

Configurator