€ 239,00 € 289,19 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard met maatwerk FINO cassette. Verkrijgbaar in … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard met maatwerk FINO cassette. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 7 inch tot 13 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch en Samsung Galaxy view 18,4 inch. Daarnaast geschikt voor monitoren of touch screens tot 30 inch met VESA 40. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

Display mogelijkheid

De unieke tablet vloerstandaard display CHIOSCO met FINO maatwerk cassette is ontwikkeld voor het monteren van tablets van 7 tot 13 inch of monitoren tot 30 inch met VESA 40. 

Deze vloerstandaard is voorzien van een volledig metalen voor- en achterzijde waarop uw logo of commerciële boodschap geplaatst kan worden. U kunt het paneel zelf laten bestickeren of wij kunnen dit voor u doen. Stuurt u ons dan na het plaatsen van de order uw EPS bestand. Het paneel van 20 x 100 cm is zowel aan voorzijde als achterzijde te bestickeren.

Verschillende kleuren

De beveiligde universele tablet vloerstandaard 7 tot 13 inch type CHIOSCO is verkrijgbaar in zwart of wit met zwarte of witte cassette. U kiest zelf het type FINO maatwerk cassette.

Veilig 

De FINO maatwerk cassette is van hoogwaardig acrylaat gemaakt en is voor iedere tablet op maat gemaakt voor een perfecte passing. De cassette met tablet wordt afgesloten middels een standaard aanwezig RVS drukslot met 2 sleutels. Het slot steekt aan de achterzijde uit zodat dit aan de voorzijde niet zichtbaar is.

In de vloerstandaard is ruimte aan de binnenzijde om kabels en eventuele andere aansluitingen onzichtbaar weg te werken. Door zijn gewicht van 18 kg en voet van 40 x 30 cm staat de CHIOSCO zeer stabiel.

Universele oplossing

De CHIOSCO vloerstandaard met FINO cassette is verkrijgbaar voor vrijwel iedere tablet tablet. Ook is iedere monitor tot 30 inch met VESA 40 te bevestigen. 

De CHIOSCO beveiligde tablet vloerstandaard is ideaal om in te zetten op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle binnenkant vanaf de tablet naar de vloer. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar voor tablets met een universele Lightning (Apple) of Micro USB kabel. 

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Aanbevolen producten