€ 250,00 € 302,50 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard. Verkrijgbaar in een witte of zwarte … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard.

Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 7 inch tot 12,9 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch.

Daarnaast geschikt voor monitoren of touch screens tot 30 inch met VESA 100 of 200. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. 

Display mogelijkheid

De unieke tablet vloerstandaard display CHIOSCO is ontwikkeld voor het monteren van tablets van 7 tot 12,9 inch of monitoren tot 30 inch met VESA 100 of 200. 

Deze vloerstandaard is voorzien van een volledig metalen voor- en achterzijde waarop uw logo of commerciële boodschap geplaatst kan worden. U kunt het paneel zelf laten bestickeren of bedrukken. Het paneel van 20 x 100 cm is zowel aan voorzijde als achterzijde te bestickeren.

Verschillende kleuren

De beveiligde universele tablet vloerstandaard 7 tot 13 inch type CHIOSCO is verkrijgbaar in zwart of wit met zwarte of witte cassette. U kiest zelf het type cassette.

Veilig 

De universele Securo cassette is van metaal gemaakt en is beschikbaar in een aantal varianten: 7-8 inch / 9-11 inch en 12-13 inch. De cassette met tablet wordt afgesloten middels een optioneel verkrijgbare veiligheids inbusbout of RVS sleutelslot. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

In de vloerstandaard is ruimte aan de binnenzijde om kabels en eventuele andere aansluitingen onzichtbaar weg te werken. Door zijn gewicht van 18 kg en voet van 40 x 30 cm staat de CHIOSCO zeer stabiel.

Universele oplossing

De CHIOSCO vloerstandaard is verkrijgbaar voor iedere 7 tot 13 inch tablet of monitor tot 30 inch met VESA 100 of 200 

De CHIOSCO beveiligde tablet vloerstandaard is ideaal in te zetten op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle binnenkant vanaf de tablet naar de vloer (5 cm ruimte tussen de platen). Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar voor tablets met een universele Lightning (Apple), Micro USB of of USB type C kabel. 

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Aanbevolen producten