Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 179,00 Excl. BTW € 216,59 Incl. BTW

Bravour CHIOSCO tablet vloerstandaard universeel

Beschikbaarheid: Leverbaar (zie Specificaties)

€ 179,00 Excl. BTW € 216,59 Incl. BTW

* Vereiste velden

Korte beschrijving

Snel Overzicht

Wilt u uw logo, reklame of productinformatie op uw vloerstandaard tonen? Dit is mogelijk met de CHIOSCO tablet vloerstandaard. Verkrijgbaar in een witte of zwarte uitvoering. Geschikt voor tablets van 7 inch tot 13 inch zoals de iPad Pro 12,9 inch en Samsung Galaxy view 18,4 inch. Daarnaast geschikt voor monitoren of touch screens tot 30 inch met VESA 40. De vloerstandaard is gemaakt van metaal. Indien gewenst bestickeren we deze plaat met uw boodschap.

Beschrijving

Details

Display mogelijkheid

De unieke tablet vloerstandaard display CHIOSCO is ontwikkeld voor het monteren van tablets van 7 tot 13 inch of monitoren tot 30 inch met VESA 40. Voor grotere afmetingen raden we de LARGO vloerstandaard aan.

Deze vloerstandaard is voorzien van een volledig metalen voor- en achterzijde waarop uw logo of commerciële boodschap geplaatst kan worden. U kunt het paneel zelf laten bestickeren of wij kunnen dit voor u doen. Stuurt u ons dan na het plaatsen van de order uw EPS bestand. Het paneel van 20 x 100 cm is zowel aan voorzijde als achterzijde te bestickeren.

Verschillende kleuren

De beveiligde universele tablet vloerstandaard 7 tot 13 inch type CHIOSCO is verkrijgbaar in zwart of wit met zwarte of witte cassette. U kiest zelf het type cassette.

Veilig 

De universele Securo cassette is van metaal gemaakt en is beschikbaar in een aantal varianten: 7-8 inch / 9-11 inch en 12-13 inch. De cassette met tablet wordt afgesloten middels een optioneel verkrijgbare veiligheids inbusbout of RVS sleutelslot. De veiligheidsbout wordt geleverd met het speciale gereedschap om deze vast te kunnen zetten en weer los te draaien. 

In de vloerstandaard is ruimte aan de binnenzijde om kabels en eventuele andere aansluitingen onzichtbaar weg te werken. Door zijn gewicht van 18 kg en voet van 40 x 30 cm staat de CHIOSCO zeer stabiel.

Universele oplossing

De CHIOSCO vloerstandaard is verkrijgbaar voor iedere 7 tot 13 inch tablet of monitor tot 30 inch met VESA 40. 

De CHIOSCO beveiligde tablet vloerstandaard is ideaal in te zetten op druk bezochte plaatsen zoals beurzen, ziekenhuizen, klinieken, bibliotheken en in winkels waar u niet altijd alles in de gaten kunt houden.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De stroomkabel loopt door de holle binnenkant vanaf de tablet naar de vloer. Een extra lange stroomkabel is optioneel verkrijgbaar voor tablets met een universele Lightning (Apple) of Micro USB kabel. 

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Meer informatie over Bravour en de producten.

Specificaties

Specificatie

Artikelnummer EVSC
Prijs incl.BTW € 216,59
Voorraad status Leverbaar in 2-4 werkdagen
Merk Ergo AV
Type beveiliging Mechanisch
Geschikt voor Universele tablethouder
Gewicht 18 kg
Materiaal Metaal
Afmetingen voet 400 x 300 mm
Hoogte 1010 mm (midden tablet)
Dikte voet 4 mm
Cassette Afhankelijk van type tablet
Kijkhoek 45 graden
Scharnier Geen scharnier
Garantie 2 jaar carry-in
Bijzonderheden Vloerstandaard voor 7 tot 13 inch
Kleur Meerdere kleuren
Configurator

Gebruik onze CONFIGURATOR om tot de juiste keuze te komen.

Wellicht ook interessant