€ 365,00 € 441,65 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan en laden van tablets, Chromebooks en laptops tot 17 inch heeft Bravour een universele kast ontworpen voor 6 apparaten. Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Voor het veilig opslaan en laden van tablets, Chromebooks en laptops tot 17 inch heeft Bravour een universele kast ontworpen voor 6 apparaten.

GESCHIKT VOOR 6 APPARATEN

In de Bravour beveiligde kast passen maximaal 6 apparaten tot 17 inch waaronder laptops, Chromebooks of tablets met grote hoezen zoals de Kidscover. De afmetingen van een vak zijn: 40D x 32H x 3,5B cm.

De kast is geheel gemaakt van Dibond (kunststof+aluminium) materiaal zodat deze lichtgewicht is maar toch heel sterk. Ook de deur is van ditzelfde materiaal gemaakt. Handvaten aan de zijkant zogen ervoor dat de kast eenvoudig vertild kan worden. Eventueel is de kast middels gaten in de achterkant aan de wand te bevestigen. 

Er worden dividers meegeleverd die u zelf in de kast kunt klikken. Zodoende bepaalt u zelf voor hoeveel apparaten de kast gebruikt kan worden.

VEILIG EN SNEL LADEN

De kast is leverbaar met 6 stopcontacten of 6 USB poorten. De laders worden opgeslagen in een separaat compartiment boven de apparaten. De kast is voorzien van diverse uitsparingen zodat er voldoende (passief) geventileerd wordt om overhitting te voorkomen. De laadkabels kunnen netjes in de kabelgeleiders van de dividers vastgezet worden.

De deur wordt afgesloten middels een sleutelslot. De stekker aansluiting zit aan de zijkant. 

TABLETKAR OF WANDHOUDER

Optioneel zijn wieltjes verkrijgbaar die onder de kast geschroefd kunnen worden. Zodoende ontstaat er een verrijdbare tabletkast. De afmetingen van de kast zijn 22,7B x 51H x 50,5D cm (zonder wieltjes).

Er zijn ook uitsparingen in de achterzijde om de kast aan een wand te kunnen hangen.

ArtikelcodeBRVD6
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten, Laptopkasten, Ergo
Prijs (excl. btw)€ 365,00
Prijs (incl. btw)€ 441,65
BTW hoog (21%)€ 76,65
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten