€ 1.195,00 € 1.445,95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
De Bravour laptop-en tabletkar 30 verticaal is geschikt om tot maximaal 17 inch laptops in op te slaan. Daarnaast kan deze kar ook ingezet worden … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Bravour laptop-en tabletkar 30 verticaal is geschikt om tot maximaal 17 inch laptops in op te slaan. Daarnaast kan deze kar ook ingezet worden voor  tablets in Kids covers of Chromebooks.

De laptops of tablet staan verticaal in de schappen van 42,2 x 28,6 cm. De planken, met ieder 10 apparaten, kunnen eenvoudig uitgeschoven worden zodat ze makkelijk bereikbaar zijn. Ieder schap is genummerd en de laadkabel kan netjes geklemd worden in de bovenzijde van ieder schap.

De deur wordt afgesloten middels een 3-punts sleutelslot en kan nog extra worden afgesloten middels een optioneel verkrijgbaar hangslot. De stroomkabel van de kar kan netjes opgeborgen worden in een compartiment aan de buitenzijde en de kar is voorzien een duwstang. Vier grote wielen, waarvan er 2 op slot te zetten zijn, zorgen voor eenvoudige en comfortabele verplaatsing van de kar.

Aan de achterzijde bevindt zich een separaat afgesloten compartiment voorzien van stopcontacten. Hier kunnen de USB laders of AC adapters opgeslagen worden. Via een doorvoer kunnen de kabels eenvoudig naar de voorzijde geleidt worden. De kar is voorzien van een intelligent laadsysteem tegen overbelasting.

De kar is volledig van plaatstaal gemaakt en voorzien van voldoende ventilatie gaten om overhitting te voorkomen. Een zeer complete en scherp gerpijsde tablet-en laptopkar.

ArtikelcodeBRV30
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Leba tabletkarren
Prijs (excl. BTW)€ 1.195,00
Prijs (incl. BTW)€ 1.445,95
BTW hoog (21%)€ 250,95
Minimum bestelhoeveelheid 1