€ 1.350,00 € 1.633,50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Chen Source heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 32 tablets, Chromebooks of laptops tot maximaal 15,6 inch. De schapmaat is 26,3h … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u het juiste product ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Chen Source heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 32 tablets, Chromebooks of laptops tot maximaal 15,6 inch. De schapmaat is 26,3h x 38,8d x 3,4b cm. Er zijn 2 uitschuifbare lades

De kar is voorzien van een intelligent laadsysteem om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen.

De kar is robust en van staal gemaakt. De deuren kunnen tot 180 graden open en zijn voorzien van een oog voor een hangslot. Via de deuren aan de achterzijde is het stroomcompartiment bereikbaar waar de AC adapters geplaatst kunnen worden in houders. 

GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSLAG

Chen Source heeft met de MN2332VS een betaalbaar en doordacht product op de markt gezet. De kar is voorzien van 4 stuks 12,7 cm wielen waarvan er twee vergrendeld kunnen worden. De kar heeft afgeronde hoeken en volledig gemaakt van plaatstaal. Aan een zijde zit een duwstang. De deur aan de voorzijde kunnen 180 graden openklappen en afgesloten worden met een 8mm (cijfer)hangslot.

Er is plaats om 32 apparaten tot maximaal 15,6 inch op te slaan en te laden. De vakverdelers zijn voorzien van een handig kabelgeleidingssysteem. De 2 planken van ieder 16 posities hebben vaste verdelers, de plank is niet uitschuifbaar. De schapmaat is 26,3h x 38,8d x 3,4b cm. 

EFFICIËNT EN VEILIG LADEN

Aan de achterzijde van de Chen Source MN232VS zit een afsluitbaar compartiment waar de stekkerdozen zich bevinden. Ook zijn er houders om de AC adapters netjes in op te bergen. De kar is voorzien van een intelligent laadsysteem dat ervoor zorgt dat het stroomnet niet overbelast wordt. 

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets, Chromebooks en laptops zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De Chen Source MN232VS is voorzien van deuren die met een hangslot afgesloten kunnen worden. 

De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie en wordt geleverd met een hangslot. Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

IN DE VERPAKKING 

   • Chen Source MN232VS tablet en laptop kar
   • 32x vakverdelers met kabelgeleidingsysteem
   • 2,5m stopcontactkabel
   • Handleiding (Engelstalig)
   • Garantiekaart
ArtikelcodeBNC-MN232VS
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkarren, Laptopkarren
Prijs (excl. btw)€ 1.350,00
Prijs (incl. btw)€ 1.633,50
BTW hoog (21%)€ 283,50
Minimum bestelhoeveelheid 1
Aanbevolen producten