€ 44,95 € 54,39 Inc.
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Waar de ClickSafe® serie van Kensington zich in onderscheid is dat het slot eenvoudig met één hand aangebracht, vastgeklikt, kan worden. Een klein opzetstukje wordt … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

Waar de ClickSafe® serie van Kensington zich in onderscheid is dat het slot eenvoudig met één hand aangebracht, vastgeklikt, kan worden. Een klein opzetstukje wordt vastgeschroefd in de standaard Kensington sleuf van de laptop. Hierop wordt het slot vastgeklikt zonder de sleutel te gebruiken.

Beheerders kunnen de cijfercodes vrijgeven en opnieuw instellen met een unieke toegangscode en een speciaal stuk gereedschap: de Kensington ComboGenie (los verkrijgbaar).

De ClickSafe® Combination Laptop Lock Ultra 10mm combinatieslot met Master Code voor laptops heeft een lengte van 1,5 meter en is gemaakt van 5,5 mm dik koolstof versterkt staal. De gehele kabel is geplastificeerd. De Kensington kabel word geleverd met een combinatieslot zodat u nooit uw sleutels kwijt kunt raken. Het beveiligingskabelslot is geschikt voor alle laptops met een Kensington sleuf. De gegalvaniseerde stalen kabel is voorzien van een lus waar de kabel doorheen gehaald wordt en om een nagelvast object wordt vastgelegd.

Het cijferslot kan zelf eenvoudig ingesteld worden op een van de 10000 mogelijke combinaties. De drukknop voor de bevestiging aan de laptop kan eenvoudig bediend worden met één hand. Het combinatieslot heeft 4 wieltjes met cijfers.

Neemt u contact met ons op voor korting op grote projecten (vanaf 25 stuks).

ArtikelcodeK64681US
ProducttypeKabels
Categorieën Kabels, Kensington laptop beveiliging, Kensington producten
Prijs (excl. btw)€ 44,95
Prijs (incl. btw)€ 54,39
BTW hoog (21%)€ 9,44
Minimum bestelhoeveelheid 25
Aanbevolen producten