Security Display Solutions ERGO Configurator

Met behulp van deze ERGO configurator doorloopt u een aantal keuze menu's om tot de beste tablet vloerstandaard, tafelstandaard of wandhouder voor uw tablet en uw situatie te komen. Stap voor stap leiden we u door alle opties voor de tablet vloerstandaards en geven daar waar noodzakelijk toelichting.

SELECTEER HET TYPE PRODUCT
Vloerstandaard2.jpg
Vloerstandaard_display.jpg
Tafelstandaard.jpg
Wandhouder.jpg

Uitleg

Vloerstandaard: universele en maatwerk oplossingen mogelijk voor alle tablets. In verschillende kleuren verkrijgbaar en optioneel in hoogte verstelbaar. Tevens is het mogelijk optioneel een kijkhoek versteller en/of rotatie unit erbij te bestellen (van landscape naar portrait draaien).

Vloerstandaard met display: de vloerstandaards met display hebben de mogelijkheid een logo of reclame boodschap te tonen. Na het bestellen nemen we contact op voor de bestanden voor het drukken.

Tafelstandaard: universele en maatwerk oplossingen mogelijk voor alle tablets. In verschillende kleuren verkrijgbaar en optioneel is een kijkhoek versteller en/of rotatie om as (360 graden) en/of rotatie unit erbij te bestellen (van landscape naar portrait draaien).

Wandhouder: zowel vlakke wandhouders, wandhouders met flexible arm en wandhouders met afstandshouder voor alle soorten tablets. Optioneel verkrijgbaar met een kijkhoek versteller en/of rotatie unit erbij te bestellen (van landscape naar portrait draaien).