Winkelmand

€ 539,00 € 652,19 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De Cubiq is een beveiligde kast voor het veilig opslaan, laden en synchroniseren van 10 tablets tot 12 inch. De afmetingen van een vak bij … Lees meer
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Cubiq is een beveiligde kast voor het veilig opslaan, laden en synchroniseren van 10 tablets tot 12 inch. De afmetingen van een vak bij gebruik van 10 tablets is 2,8h x 24,2b x 28d cm. De planken zijn uitneembaar. Er kunnen 3 kasten op elkaar bevestigd worden zodat er plaats is voor 30 tablets. Deze kunnen, door gebruik te maken van een universele USB hub, alle 30 gelijkertijd gesynchroniseerd worden door een laptop.

De sabotage bestendige deur heeft een 3 puntssluiting en is in de kast te schuiven zodat deze niet in de weg zit. Handige handvaten aan de zijkant maken het mogelijk de kast eenvoudig te verplaatsen. De laden zijn uitneembaar en verstelbaar zodat er verschillende maten tablets in geplaatst kunnen worden. Een ingebouwde ventilator voorkomt oververhitting tijdens het opladen. Er worden 2 sleutels meegeleverd. 

GESCHIKT VOOR 10 TABLETS TOT 12 INCH

In de Cubiq beveiligingskast passen maximaal 10 tablets met hoes. De verstelbare laden maken het mogelijk tablets van verschillende diktes erin te plaatsen. De laden zijn ook volledig uitneembaar. De kast is horizontaal of verticaal te plaatsen.

Tevens blijven de tablets ook in de kast verbonden met WiFi indien dit wenselijk is. De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd. De afmetingen van de kast zijn 40 cm breed, 43 cm hoog en 35 cm diep. Er kunnen 3 kasten op elkaar geschroefd worden. De kast kan ook aan de ondergrond vastgeschroefd worden of met de separaat verkrijgbare muurbeugel aan de muur bevestigd worden.

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 10 TABLETS

Er worden geen kabels meegeleverd.  Om via de interne USB poorten de tablets te laden levert Cubiq optioneel speciale korte kabels met haakse USB aansluiting om via de interne USB poorten de tablets te laden en voor een nette afwerking. De LED's bij de USB poorten geven aan of de tablet nog geladen wordt (rood) of klaar met laden is (groen). Tijdens het synchroniseren knipperen de lampjes rood/groen. Een ingebouwde ventilator zorgt voor voldoende koeling tijdens het laden.

De kast is sabotage bestendig en afsluitbaar. De deur is voorzien van een driepuntssluiting en kan in de kast geschoven worden. De beveiligingskast kan met een Kensington kabel vastgelegd worden. Ook is het mogelijk de kast aan de muur te hangen of aan de ondergrond vast te schroeven. 

SYNCHRONISEREN

Door gebruik te maken van een universele USB hub is het mogelijk tot 30 iPads tegelijkertijd te synchroniseren met de Apple configurator software. Door middel van een knop in de kast kunt u aangeven of de tablets gescynchroniseerd moeten worden met een laptop die via de meegeleverde USB kabel verbonden kan worden met de kast.

Let op: het laden van de iPads vindt pas plaats nadat de synchronisatie kabel uit de kast is getrokken.

HANDLEIDING CHARGE & SYNC CABINET

APPLE CONFIGURATOR HELP PAGINA

Artikelcode102728
ProducttypeKarren en kasten
Categorieën Tabletkasten
Prijs (excl. btw)€ 539,00
Prijs (incl. btw)€ 652,19
BTW hoog (21%)€ 113,19

Aanbevolen producten