€ 135,00 € 163,35 Inc.
Levertijd 3 tot 4 werkdagen
De Durable universele tablet tafelstandaard met zwenkarm zilver is geschikt voor tablets tussen de 7 en 13 inch met een dikte tot 8mm. De houder … Lees meer
Vul in om te verzekeren dat u de juiste tablethouder ontvangt
Offerte aanvragen
Toevoegen aan vergelijken

De Durable universele tablet tafelstandaard met zwenkarm zilver is geschikt voor tablets tussen de 7 en 13 inch met een dikte tot 8mm. De houder klemt zich vast om de tablet. De opening is tussen de 160 en 275 mm groot. De tablet kan geroteerd worden van portrait naar landscape en vice versa. De tablet is eenvoudig uit te nemen en weer terug te plaatsen.

De houder zelf is van kunststof en de voetplaat en knikarm zijn gemaakt van staal en aluminium. Het scharnier is te bewegen tussen de -6 en 46 graden. De armlengte is 36,5 cm en de zwenkbaarheid 180 graden. Deze robuste universele standaard is geschikt voor vrijwel iedere tablet. 

Het is ook mogelijk de tablet te beveiligen tegen diefstal. Door het meegeleverde kunststof plaatje met tape tussen de klemmen te plaatsen en de schroef met de meegeleverde beveiligde sleutel vast te draaien zit de tablet muurvast in de houder. 

De Durable universele tablet tafelstandaard zilver is van oerdegelijke Duitse kwaliteit en heeft de Reddot Award 2018 gewonnen.

LET OP: niet geschikt om te gebruiken in combinatie met een tablet met hoes.