Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€194.00 €234.74 Inc.
Delivery 5 working days
Optimale bescherming De aiShell is een van de weinig beschermhoezen voor de MS Surface GO 10 inch (versie 1 en 2) die volledig stof-en waterdicht … Read more
Add to compare

Optimale bescherming

De aiShell is een van de weinig beschermhoezen voor de MS Surface GO 10 inch (versie 1 en 2) die volledig stof-en waterdicht (tot 1m) is en een IP67 certificering heeft. Ideaal om de iPad te gebruiken in omstandigheden waarbij waterbestendigheid een noodzaak is zoals op het water in boten en schepen, huis-aan-huis bezoeken, brandweer, ziekenhuis en andere toepassingen buiten.

Naast de IP67 certificering heeft de cover ook de shock proof rating MIL-STD-810G. Dit wel zeggen dat de Surface een val van 1,2 meter kan weerstaan.

Er zijn ook aiShell covers voor de iPad Mini 4, iPad 9,7 (Air 1 en 2, Pro 9,7 en iPad 2017 en 2018), iPad Pro 12,9 en iPad Pro en Air 10,5 inch beschikbaar.

Laden

De MS Surface GO 10 inch hoeft niet uit de aiShell gehaald te worden om opgeladen te worden. Het is mogelijk de waterdichte stop uit de cover te halen ter hoogte van de laadpoort, om de MS Surface GO 10 inch te laden via de kabel. Daarnaast is een waterdichte kabelaansluiting als accessoire leverbaar. Om de MS Surface GO 10 inch  te kunnen laden in de car cradle (optioneel verkrijgbaar) is de car cradle connector optioneel verkrijgbaar. Hiermee kan de MS Surface GO 10 inch ook geladen worden in het aiShell rack element; geschikt om in 19" rack mount kasten te hangen.

Accessoires

De aiShell heeft voorbereidingen voor tal van accessoires en wordt hiermee de meest veelzijdige ruggedized cover beschikbaar. De aiShell is geschikt voor het RAM-mount systeem en kan zodoende op vrijwel iedere ondergrond gemonteerd worden. De volgende aiShell accessoires zijn beschikbaar:

aiShell quicksnapper

Indien het noodzakelijk is de aiShell snel te kunnen bevestigen, maar ook weer los te halen, dan is de quicksnapper de oplossing. De quicksnapper kan direct op een tafel, of aan de wand, gemonteerd worden. Daarnaast is het mogelijk RAM-mount onderdelen te monteren. aiShell raadt de C-Ball van RAM mount aan.

aiShell handgreep

De handgreep wordt aan de achterzijde bevestigd en is in lengte verstelbaar. De handgreep en schouderband kunnen beide gemonteerd worden.

aiShell schouderband

De schouderband wordt aan de achterzijde bevestigd en is in lengte verstelbaar. Door 2 schouderbanden te installeren kan de MS Surface GO 10 inch horizontaal gebruikt worden zodat beide handen vrij zijn. De handgreep en schouderband kunnen beide gemonteerd worden.

aiShell waterproof laadkabel

De MS Surface GO 10 inch  kan eenvoudig opgeladen worden zonder deze uit de hoes te moeten halen. De waterproof laadkabel heeft een waterdichte aansluiting op de aiShell. Het uiteinde van de kabel is niet waterproof, maar een normale USB aansluiting.

aiShell car cradle

De car cradle kan in combinatie met RAM-mount (C-Ball) onderdelen perfect in iedere auto, bestelbus of vrachtwagen gemonteerd worden, met of zonder schroeven. Indien de Surface GO geladen moet worden dient de tablet voorzien te worden van de car cradle connector. Deze connector wordt ook gebruikt om de MS Surface Go, in de beschermhoes, via het aiShell 19 inch rack mount, op te laden.

aiShell car cradle connector

De car cradle connector wordt aan de aiShell vastgeschroefd en heeft geen kabel maar contactpunten. Hiermee is de oplossing zeer robust en zit de beschermhoes stevig in de car cradle.

UPCAIMSGO10
Product TypeCovers
Categories Ruggedized tablet covers, Andres Industries
Price (excl. tax)€194.00
Price (incl. tax)€234.74
Tax high (21%)€40.74
Minimum order quantity 1
Brand aiShell