Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,195.00 €950.00 €1,149.50 Inc.
In stock (1 available). When out of stock, Levertijd varieert; vraag een offerte aan.
OUTLET wil zeggen dat de aangeboden kar niet meer in de originele verpakking zit en (lichte) beschadigingen heeft. Het kunnen karren zijn die als demo … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

OUTLET wil zeggen dat de aangeboden kar niet meer in de originele verpakking zit en (lichte) beschadigingen heeft. Het kunnen karren zijn die als demo model zijn gebruikt of transportschade opgelopen hebben. Deze kar heeft kleine beschadigingen en er zit enige torsie in het chassis waardoor één van de wielen 1cm hoger staat. 

Aver heeft een universele kar ontwikkeld voor het laden van maximaal 32 tablets, Chromebooks of laptops tot maximaal 14 inch. Deze wordt door LEBA Benelux gevoerd onder de naam Leba NoteCart Economica 32.

De kar is voorzien van een intelligent laadsysteem om overbelasting van het stroomnetwerk te voorkomen en zorgt ervoor dat de stroomtoevoer afgesloten wordt zodra alle apparaten volledig geladen zijn.

De kar is robust en van staal gemaakt. De deuren kunnen tot 180 graden open en zijn voorzien van een 2 punts sluiting. Via de deuren aan de achterzijde is het stroomcompartiment bereikbaar waar de AC adapters geplaatst kunnen worden in houders. De deuren worden afgesloten met behulp van een sleutelslot.

De schapmaat is 30,1h x 36,7d x 2,6b cm.

OUTLET

OUTLET wil zeggen dat de aangeboden kar niet meer in de originele verpakking zit en (lichte) beschadigingen heeft. Het kunnen karren zijn die als demo model zijn gebruikt of transportschade opgelopen hebben. Deze kar heeft kleine beschadigingen en er zit enige torsie in het chassis waardoor één van de wielen 1cm hoger staat. 

GEBRUIKSVRIENDELIJKE OPSLAG

Aver heeft met de E32c een betaalbaar en doordacht product op de markt gezet (de C36i+ is de luxere versie). De kar is voorzien van 4 stuks 12,7 cm wielen waarvan er twee vergrendeld kunnen worden. De kar heeft afgeronde hoeken en volledig gemaakt van plaatstaal. Aan een zijde zit een duwstang. De deur aan de voorzijde kunnen 180 graden openklappen en afgesloten worden met een cilinderslot afgelsoten.

Er is plaats om 32 apparaten tot maximaal 14 inch op te slaan en te laden. De vakverdelers zijn voorzien van een handig kabelgeleidingssysteem.

EFFICIËNT EN VEILIG LADEN

Aan de achterzijde van de Aver E32c zit een afsluitbaar compartiment waar de stekkerdozen zich bevinden. Ook zijn er 32 houders om de AC adapters netjes in op te bergen. De E32c is voorzien van een intelligent laadsysteem dat ervoor zorgt dat het stroomnet niet overbelast wordt en dat de stroomtoevoer stopt op het moment dat alle apparaten geladen zijn. 

De schapmaat is 30,1h x 36,7d x 2,6b cm

VEILIG EN VERPLAATSBAAR

Tablets en Chromebooks zijn netjes opgeborgen en beveiligd tegen diefstal en beschadiging. De AverCharge E32c is voorzien van deuren met een cilinderslot en sleutels. 

De trolley bestaat uit een gelaste stalen constructie. Doordat de trolley voorzien is van 4 grote zwenkwielen en een handvat is deze eenvoudig verplaatsbaar van het ene klaslokaal naar het andere. 2 zwenkwielen zijn eenvoudig te blokkeren en de-blokkeren.

Aan de bovenzijde is de kar voorzien van een rubberen mat zodat randapparatuur veilig gebruikt kan worden en de kar niet beschadigd.

IN DE VERPAKKING 

   • Aver AverCharge E32c tablet en Chromebook kar
   • 32x vaste vakverdelers met kabelgeleidingsysteem
   • 3m stopcontactkabel
   • Handleiding (Engelstalig)
UPCL003
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet carts, Outlet, Laptop carts, Aver
Price (excl. tax)€950.00
Price (incl. tax)€1,149.50
Tax high (21%)€199.50
Minimum order quantity 1
Vanaf prijs 1195.0
Recommended items