Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€129.00 €156.09 Inc.
Delivery 5 working days
De Heckler Meeting Room Consoletafelstandaard voor de iPad Mini 6 is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Mini … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

De Heckler Meeting Room Consoletafelstandaard voor de iPad Mini 6 is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad Mini 6 en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall Meeting Room Console voor iPad is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. De hoek van 20 graden is ideaal om te typen of de iPad te bedienen. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes of anti-glij voetjes. De Meeting Room Console is voorzien van een Kensington aansluiting. Hiermee kan de standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad Mini 6.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Meeting Room Console tafelstandaard voor de iPad iPad Mini 6 is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Aan de achterzijde van de standaard zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington Clicksafe kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. De kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde vastgezet worden.

Tevens zitten er uitsparingen in de metalen houders voor het beveiligen van de stroomkabel e.d.

DESIGN

De Heckler Meeting Room Console tafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Heckler Design Windfall Console wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad Meeting Room Console kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 20 graden zodat de stand ergonomisch perfect is voor typen en bediening.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie.

IN DE DOOS

  • Heckler Windfall® Console tafelstandaard
  • Veiligheids inbussleutel
  • Plaatje voor laadkabel bescherming 
UPCH651BG
Product TypeStandaard
Categories Table stand 7-8 inches, iPad Mini table stands, Heckler Design table stands
Price (excl. tax)€129.00
Price (incl. tax)€156.09
Tax high (21%)€27.09
Minimum order quantity 1
Brand Heckler
Recommended items