Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€149.00 €180.29 Inc.
Delivery 5 working days
De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad 10,9 (Gen.10) antraciet is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad 10,9 … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

De Heckler Windfall® tafelstandaard voor de iPad 10,9 (Gen.10) antraciet is een echte design standaard. Deze tablet tafelstandaard is specifiek ontwikkeld voor de iPad 10,9 inch en heeft dus een perfecte pasvorm. 

De Windfall voor iPad 10,9 is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat in antraciet. De iPad houder is van metaal en is voorzien van kabelgootjes met beveiliging. Het frame is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

De tafelstandaard kan gebruikt worden als tablet display of als Point Of Sale (POS) systeem. Er worden meerdere bevestigingsmethoden meegeleverd: schuifbare voetjes, anti-glij voetjes en optioneel een pivot tack of pivot table met Kensington klik aansluiting. Hiermee kan de gehele standaard beveiligd worden tegen diefstal.

Een van de best doordachte en mooiste design standaards voor de iPad 10,9.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Design Standtafelstandaard antraciet voor de iPad 10,9 (Gen.10) is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. Zowel aan de voorzijde als in de voet zit een Kensington sleuf voor het monteren van een Kensington kabel voor het beveiligen van de gehele standaard. 

Indien de optioneel verkrijgbare pivot table geïnstalleerd wordt is de Standvoorzien van een Kensington Clicksafe aansluitpunt. Hier is de optioneel verkrijgbare Kensington Clicksafe kabel op aan te sluiten. Ook wordt dubbelzijdige tape meegeleverd om de pivot table vast te zetten op de ondergrond.

DESIGN

De Heckler Standtafelstandaard is een echte design standaard die het design van de iPad 10,9 versterkt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De Windfall Stand wordt geproduceerd in de USA.

Deze iPad 10,9 tafelstandaard kan gebruikt worden als Point Of Sale (POS) systeem of als reguliere tafelstandaard. De poorten aan de zijkant blijven beschikbaar zodat de meeste POS betaalsystemen zonder probleem gemonteerd kunnen worden. De kijkhoek is 45 graden.

In de houders aan de achterzijde lopen kabelgootjes om de stroomkabel netjes vast te zetten. 

BEVESTIGING

Er zijn verschillende bevestigingsmogelijkheden. Zodoende voldoet de standaard altijd aan de verwachtingen. Bekijk de video voor alle bevestigingsmethoden.

  • Schuifbare voetjes: er worden 4 vilten voetjes meegeleverd die aan de onderzijde geplakt worden waarmee de standaard eenvoudig verschoven kan worden.
  • Anti-glij voetjes: er worden 4 anti-glij voetjes meegeleverd waarmee de Heckler Standop zijn plaats blijft staan.
  • Pivot table (optioneel): de pivot table is een ronde schijf waarmee de Heckler Standrond zijn as kan roteren. De bovenzijde is voorzien van een Kensington ClickSafe aansluitpunt. De pivot table wordt geleverd met enkelzijdige tape en dubbelzijdige tape. Met deze laatste wordt hij vast aan de ondergrond geplakt.
  • Pivot tack (optioneel): met behulp van een pin met borgpen door de ondergrond kan de Stand worden vastgezet. In plaats van de borgpin kan een hangslotje gebruikt worden om de tafelstandaard tegen diefstal te beveiligen.

KLEUREN

Vanaf 50 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie.

IN DE DOOS

  • Heckler Stand tafelstandaard
  • 4x vilten voet
  • 4x anti-glij voet
  • Veiligheids inbussleutel en schroeven
UPCH750X
Product TypeStandaard
Categories Table stand 9-11 inches, iPad 10,9 (Gen.10), Heckler Design table stands
Price (excl. tax)€149.00
Price (incl. tax)€180.29
Tax high (21%)€31.29
Brand Heckler
Minimum order quantity 1
Recommended items