Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€145.00 €175.45 Inc.
Delivery 5 working days
De Heckler Wall Mount MX wandhouder voor de iPad 10,2 of Mini 6 of Pro 12,9 (Gen.3/4/5) is een echte design wandhouder ontworpen door Dean … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

De Heckler Wall Mount MX wandhouder voor de iPad 10,2 of Mini 6 of Pro 12,9 (Gen.3/4/5) is een echte design wandhouder ontworpen door Dean Heckler als oplossing voor het monteren van een iPad aan een wand. Omdat de wandhouder specifiek ontwikkeld is voor de iPad heeft deze een perfecte pasvorm.

De Wall Mount MX wandhouder voor de iPad is gemaakt van hoge kwaliteit staal en is gepoedercoat. 

De Heckler Wall Mount MX wandhouder is voorzien van inbusboutjes met diefstalbeveiliging. Gereedschap wordt meegeleverd.

Een van de best doordachte en mooiste designs voor het monteren van de iPad 10,2 (2019) bij vergaderruimtes.

VEILIG TEGEN DIEFSTAL

De Heckler Wall Mount MX wandhouder voor de iPad 10,2 en iPad Mini 6 en iPad Pro 12,9 (Gen.3+4+5) is voorzien van anti-diefstal inbusboutjes met bijbehorend gereedschap. De houder wordt gemonteerd aan een vlakke wand eventueel in combinatie met een inbouwdoos voor PoE.

De wandhouder is voorzien van een anti kras en vingerafdruk poedercoating en is gemaakt van zwaar laser gesneden staal.

DESIGN

De Heckler Wall Mount MX wandhouder is specifiek ontwikkeld voor de iPad zodat er een perfecte pasvorm is en het geheel professionaliteit uitstraalt. De beste kwaliteit materialen worden gebruikt en de afwerking is subliem. De MX serie wordt zowel ontworpen als geproduceerd in de USA.

De wandhouder is te voorzien van PoE (Power over Ethernet). De wandhouder kan zodoende middels een standaard netwerkkabel en een geschikte 802.3af switch permanent voorzien van stroom worden.

BEVESTIGING

Het design is zo gemaakt dat de iPad niet zal overhitten ondanks dat deze 24 uur per dag aanstaat. De zijkanten zijn vrijwel geheel open zodat er een continue aanvoer is van koude lucht en de knoppen bereikbaar. De MX kan rechtstreeks op een solide wand bevestigd worden of over een wanddoos heen indien er gewerkt wordt met een PoE oplossing.

KLEUREN

Vanaf 30 stuks is het mogelijk alternatieve kleuren te krijgen zoals groen, rood, oranje, geel, zwart of wit. Klik hier voor meer informatie.

IN DE DOOS

  • Heckler Wall Mount MX wandhouder
  • Veiligheids inbussleutel
  • Bevestigingsschroeven + pluggen
  • Instructies
Optioneel:
  • 802.3af geschikte PoE adapter met Lightning aansluiting
UPCHWMIPAD
Product TypeStandaard
Categories Wall mount 7-8 inch, Wall mount 9-11 inch, Wall mount 12-13 inch, Conferencing room wall mounts, iPad Pro 12.9 (2018) wall mounts, iPad 10.2 wall mounts, iPad Mini wall mounts, Heckler Design wall holders
Price (excl. tax)€145.00
Price (incl. tax)€175.45
Tax high (21%)€30.45
Brand Heckler
Minimum order quantity 1
Recommended items