Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,145.00 €1,385.45 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan, transporteren en laden van tablets, Chromebooks en Ultrabooks tot en met 14 inch heeft Kensington een universele beveiligingskast ontworpen. De afmetingen … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Voor het veilig opslaan, transporteren en laden van tablets, Chromebooks en Ultrabooks tot en met 14 inch heeft Kensington een universele beveiligingskast ontworpen. De afmetingen van een lade is 25,4 cm breed, 35,4 cm diep en 4,5 cm hoog. De kast is gemaakt van metaal en het voor-en achterpaneel kunnen met dezelfde sleutelset geopend worden.

De kast is voorzien van 4 zwenkwielen waarvan 2 voorzien zijn van een rem. Aan de achterzijde zit een handvat om de kast goed vast te kunnen pakken. De 12 laden zijn uitschuifbaar. De AC adapters worden via een aparte deur aan de achterzijde van de kar geplaatst. De snoeren kunnen via het zijpaneel naar voren worden geleid.

De interne stopcontacten zijn voorzien van een overspanningsbeveiliging. De kar kan vastgelegd worden met behulp van de separaat verkrijgbare Kensington PC lock (K64615).

GESCHIKT VOOR 12 APPARATEN TOT 14 INCH

In de Kensington beveiligde laptop- en tabletkar passen maximaal 12 apparaten tot en met 14 inch. De afmetingen van een lade is 25,4 cm breed, 35,4 cm diep en 4,5 cm hoog. De kar is dus geschikt voor vrijwel alle tablets met of zonder beschermhoes, Chromebooks en kleinere laptops. De kar is voorzien van 12 uitschuifbare lades en 12 stopcontacten. De kar is dan ook geschikt om verschillende apparaten in op te slaan en beveiligen tegen diefstal.

De Kensington tablet en laptop kar is voorzien van 4 zwenkwielen en een handvat voor het eenvoudig verplaatsen. 2 wielen zijn voorzien van remmen. 

De kast wordt afgesloten met behulp van een sleutel. Er worden 2 sleutels meegeleverd. De afmetingen van de kast zijn 42 cm breed, 71,5 cm hoog en 59 cm diep. De kar kan vastgelegd worden met behulp van de optioneel verkrijgbare Kensington PC beveiligingskabel (K64615).

VEILIG EN SNEL LADEN VAN 12 TABLETS, CHROMEBOOKS OF LAPTOPS

De kast wordt geleverd met 12 ingebouwde stopcontacten voor het aansluiten van de eigen AC adapters of USB laders. Het plaatsen van de adapters gaat via de achterzijde van de kar die via een aparte afsluitbare deur is te bereiken. Er zijn beugels voorzien voor het plaatsen van de adapters. 

het achterste paneel wordt met dezelfde sleutel open gemaakt als de voordeur. Zodra het achterpaneel is geopend is ook het zijpaneel te verwijderen. De kast is voorzien van ventilatiegaten om oververhitting tegen te gaan. De kar kan van stroom voorzien worden via de aan-uit knop aan de voorzijde. Het totale wattage van alle aparaten bij elkaar opgeteld mag niet boven de 2400 watt uitkomen.

KABELMANAGEMENT SYSTEEM

De kabels van de AC adapters worden via het achterste compartiment via het weg te nemen zijpaneel naar voren gebracht waar voor iedere plank een eigen uitgang is voorzien. De kabels kunnen opgerold en aan het zijpaneel vastgemaakt worden. Er worden 40 cable wraps meegeleverd alsmede nummering voor de planken.

UPCK64415EU
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet carts, Laptop carts, Kensington laptop cabinets, Kensington products
Price (excl. tax)€1,145.00
Price (incl. tax)€1,385.45
Tax high (21%)€240.45
Minimum order quantity 1
Recommended items