Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€49.00 €59.29 Inc.
Delivery 1 to 3 working days
De Kensington BlackBelt 2nd Degree Rugged Case for Surface GO 1 en 2 is een rugged beschermhoes ontwikkeld om de zwaarste omstandigheden het hoofd te … Read more

De Kensington BlackBelt 2nd Degree Rugged Case for Surface GO 1 en 2 is een rugged beschermhoes ontwikkeld om de zwaarste omstandigheden het hoofd te bieden en zorgt voor optimale bescherming van de Surface GO. De hoes omhult de Surface GO en biedt bescherming van militaire kwaliteit en heeft een geïntegreerd handvat zodat u hem zonder zorgen mee kunt nemen.

De toetsenbordhoes kan eenvoudig gemonteerd en losgemaakt worden, en een handige uitsparing zorgt ervoor dat de Surface-standaard volledig gebruikt kan blijven worden. Dankzij de speciaal geïntegreerde, vormvaste penhouder kunt u uw Surface-pen op een handige plek opbergen wanneer u die niet gebruikt, zodat u de pen niet kwijtraakt

Kensington is officieel deelnemer aan Microsoft’s “Designed for Surface” programma, dat externe fabrikanten helpt exceptionele accessoires te creëren die naadloos samenwerken met Surface-apparaten.

De shock proof rating van deze cover is: MIL-STD-810G. Dit wel zeggen dat de Surface Pro een val van 2 meter kan weerstaan.

UPCK97454EU
Product TypeCovers
Categories Ruggedized tablet covers
Price (excl. tax)€49.00
Price (incl. tax)€59.29
Tax high (21%)€10.29
Brand Kensington
Minimum order quantity 0