Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€49.00 €59.29 Inc.
Delivery 1 to 3 working days
De Kensington BlackBelt 2nd Degree Rugged Case for Surface Pro X is een rugged beschermhoes ontwikkeld om de zwaarste omstandigheden het hoofd te bieden en … Read more

De Kensington BlackBelt 2nd Degree Rugged Case for Surface Pro X is een rugged beschermhoes ontwikkeld om de zwaarste omstandigheden het hoofd te bieden en zorgt voor optimale bescherming van de Surface Pro X. De hoes omhult de Surface Pro X en biedt bescherming van militaire kwaliteit en heeft een geïntegreerd handvat zodat u hem zonder zorgen mee kunt nemen.

De toetsenbordhoes kan eenvoudig gemonteerd en losgemaakt worden, en een handige uitsparing zorgt ervoor dat de Surface-standaard volledig gebruikt kan blijven worden. Dankzij de speciaal geïntegreerde, vormvaste penhouder kunt u uw Surface-pen op een handige plek opbergen wanneer u die niet gebruikt, zodat u de pen niet kwijtraakt

Kensington is officieel deelnemer aan Microsoft’s “Designed for Surface” programma, dat externe fabrikanten helpt exceptionele accessoires te creëren die naadloos samenwerken met Surface-apparaten.

De shock proof rating van deze cover is: MIL-STD-810G. Dit wel zeggen dat de Surface Pro een val van 2 meter kan weerstaan.

UPCK97323WW
Product TypeCovers
Categories Ruggedized tablet covers
Price (excl. tax)€49.00
Price (incl. tax)€59.29
Tax high (21%)€10.29
Brand Kensington
Minimum order quantity 0