Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€950.00 €695.00 €840.95 Inc.
In stock (1 available). When out of stock, Levertijd varieert; vraag een offerte aan.
OUTLET wil zeggen dat de aangeboden kar niet meer in de originele verpakking zit en (lichte) beschadigingen heeft. Het kunnen karren zijn die als demo … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

OUTLET wil zeggen dat de aangeboden kar niet meer in de originele verpakking zit en (lichte) beschadigingen heeft. Het kunnen karren zijn die als demo model zijn gebruikt of transportschade opgelopen hebben. Deze kar heeft een deuk aan de rechter achterzijde.  Deze kar heeft ingebouwde USB A laders.

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. Deze laptopkarren zijn ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

De NoteCart Tablet 30 is ontwikkeld voor tablets tot maximaal 11 inch. De ruimte per apparaat is 19,4b x 27,3d x 2,6h cm. De NoteCart Tablet 30 is voorzien van 1 ventilator voor de koeling van het laadcompartiment. 

Een timer en wandbeugel om de laptopkar in vast te zetten zijn optioneel verkrijgbaar. Er zijn 2 telescopische handvaten aan de achterzijde. De 4 onafhankelijk roterende en gelagerde wielen, maken het manoeuvreren van de laptopkar eenvoudig. Twee van de wielen zijn op de rem te zetten.

De Leba NoteCart tablet 30 is voorzien van 30 stuks USB A of optioneel verkrijgbaar USB type C poorten zodat er geen externe laders nodig zijn.

OUTLET

OUTLET wil zeggen dat de aangeboden kar niet meer in de originele verpakking zit en (lichte) beschadigingen heeft. Het kunnen karren zijn die als demo model zijn gebruikt of transportschade opgelopen hebben. Deze kar heeft een deuk aan de rechter achterzijde.  Deze kar heeft ingebouwde USB A laders.

OPSLAG 

De NoteCart Tablet 30 met opslag voor 30 tablets tot maximaal 11 inch heeft de afmetingen 66,5h x 52,7b x 47d cm en is 30 kg zwaar. Hiermee is het waarschijnlijk de kleinste tablet kar verkrijgbaar. De ruimte voor het opslaan van een tablet is 19,4b x 27,3d x 2,6h cm.

LADEN

De tablets worden geladen met behulp van ingebouwde adapters. Deze zijn geplaatst achter de vakken via een apart toegankelijke deur met cilinderslot aan de achterzijde. De laadkabels worden naar de tablets geleidt. De poorten leveren 2,4A bij 5V.

Een fan zorgt ervoor dat er voldoende koeling plaatsvindt zodat de temperatuur in de kar niet te hoog oploopt.

Een timer is optioneel verkrijgbaar. Deze zorgt voor het optimaal laden van de apparatuur en een optimale levensduur van de batterij. De timer is voor iedere dag van de week te programmeren. De timer wordt geadviseerd indien u gebruik gaat maken van apparaten die zichzelf niet uitschakelen nadat de batterij volledig is geladen.

TRANSPORTEREN

De Leba NoteCart Tablet 30 is voorzien van 4 gelagerde en roterende wielen waarvan er 2 van een rem zijn voorzien. Dit in combinatie met de duwstangen aan de achterzijde van de kar maken het verplaatsen en manoeuvreren eenvoudig en snel.

VEILIG

De NoteCart Tablet 30 is standaard voorzien van een veilige slot met meerpunts sluitsysteem. Optioneel verkrijgbaar is de NoteSecure; een metalen beugel die met keilbouten in een muur wordt bevestigd. De NoteCart Tablet wordt met de deuren in de beugel naar de muurkant geplaatst. 2 bouten worden in de zijkant van de kar geschoven en afgesloten met behulp van een sleutelslot. Zodoende kan de laptopkar niet met inhoud en al gestolen worden.

De NoteCart Tablet 30 is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de apparatuur tegen spanningspieken. 

De producten van Leba worden geproduceerd in een ISO9001 omgeving en voldoen aan de EN 60950-1 (Veiligheid van IT apparatuur) en de BS 6396 (Electrische systemen in apparatuur in een onderwijsomgeving) normen.

Laatste stuks:

  • 2x USB A showroom model -10% (z.g.a.n.maar niet in originele verpakking)
  • 1x USB C (nieuw) 
UPCL018
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet carts, Outlet, Leba tablet carts
Price (excl. tax)€695.00
Price (incl. tax)€840.95
Tax high (21%)€145.95
Minimum order quantity 1
Vanaf prijs 950.0
Recommended items