Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,850.00 €2,238.50 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

LEBA maakt al ruim 10 jaar innovatieve oplossingen voor het onderwijs en heeft zich volledig toegelegd op het ontwerpen en produceren van laptop-en tabletkarren, lockers en trolleys specifiek voor het onderwijs. De NoteCase trolley lijn is ontworpen in Denemarken en geproduceerd in de EU.

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets op scholen. Om tablets gemakkelijk en veilig tussen verschillende locaties te vervoeren is het gebruik van een trolley ideaal. LEBA levert met de NoteCase 10 laptop USB-C een robuuste koffer met trekhandel en wieltjes voor het veilig opslaan, vervoeren en laden van 10 stuks Chromebook of laptop die geladen worden via een Micro USB type C poort. Geschikt voor laptops tot 15,6 inch (28h x 39b x 3,5d cm).

De trolley is voorzien van 220V aansluitingen. Aan de buitenzijde zit een aansluiting om het laadsnoer aan te sluiten.

EENVOUDIGE BEDIENING

De LEBA NoteCase 10 laptop trolley koffer voor laptops en Chromebooks met Micro USB type C laad poort, is de ideale manier om Chromebooks veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van zelfsmerende gelagerde wieltjes en 2 handles waarvan er 1 uitschuifbaar is tot 105 cm. De binnenkant is voorzien van dik foam en de koffer zelf is gemaakt van ABS voor optimale bescherming. 

AFMETINGEN

De trolley koffer weegt 14 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 69b x 52d x 36h cm. De maximale laptop afmeting mag 28h x 39b x 3,5d cm zijn.

LADEN 

De LEBA NoteCase 10 laptop trolley koffer is voorzien van een 10 poort lader van 500W voor Micro USB type C apparaten. De apparaten worden sequentieel met 65W geladen totdat de batterijen volledig geladen zijn. De 10 poort Micro USB type C lader is voorzien van actieve koeling middels een ventilator. Aan de buitenzijde zit de aansluiting voor het stroomsnoer en de aan-uit knop. 

De met de apparaten meegeleverde Micro USB type C naar Micro USB type C kabels kunnen gebruikt worden of zijn optioneel verkrijgbaar. De kabels worden zodanig in de koffer gemonteerd dat ze niet verloren kunnen gaan.

VEILIG

De LEBA NoteCase 10 laptop trolley koffer deksel sluit met behulp van scharnieren en 4 kliksloten. Daarnaast zit er een oog, om het deksel met behulp van hangsloten (max.9mm) veilig af te sluiten (niet meegeleverd). De koffer wordt goed geventileerd door gaten in de deksel.

UPCNCASE-10LAP-UC-SC
Product TypeKarren en kasten
Categories Laptop trolleys, Chromebook hubs, Leba tablet carts
Price (excl. tax)€1,850.00
Price (incl. tax)€2,238.50
Tax high (21%)€388.50
Minimum order quantity 1