Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€89.95 €108.84 Inc.
In stock (1 available). When out of stock, Delivery 8 to 10 working days.
De MulTplx Splitter 2 is ontworpen voor het beveiligen van draadloze Bluetooth hoofdtelefoons. De hoofdtelefoon wordt zowel mechanisch als elektronisch beveiligd tegen diefstal en kan … Read more
Add to compare

De MulTplx Splitter 2 is ontworpen voor het beveiligen van draadloze Bluetooth hoofdtelefoons. De hoofdtelefoon wordt zowel mechanisch als elektronisch beveiligd tegen diefstal en kan tevens opgeladen worden zodat de klant onbeperkt de hoofdtelefoon kan uitproberen.

De basis wordt vastgeplakt of geschroefd op de ondergrond. Het is wel noodzakelijk een doorvoer te maken via de onderzijde voor de laadkabel (13 x 8 mm). 

Vervolgens wordt met behulp van de meegeleverde MulTplx pendant een lus gemaakt in de stalen kabel van 130 cm. Hiervoor is de optioneel verkrijgbare Tetra Key noodzakelijk. De lus wordt om de hoofdband van de hoofdtelefoon vastgelegd om deze tegen diefstal te beveiligen.

Het uiteinde van de kabel bestaat uit een Micro USB of USB type C aansluiting waarmee de hoofdteleoon opgeladen en beveiligd kan worden. Zodra de kabel doorgeknipt wordt of de USB verbinding verliest met de hoofdtelefoon gaat het alarm af. Wordt de USB C/Micro USB kabel echter weer terug in de hoofdtelefoon gestoken dan stopt het alarm. Om het alarm uit te schakelen is de MulTplx Reset Key nodig.

Er is maar 1 Tetra Key en 1 Reset Key nodig voor het in gebruik stellen van meerdere Splitter 2 hoofdtelefoon beveiliging. De Tetra Key en Reset Key kunnen ook gebruikt worden voor andere producten van MulTplx (deze worden niet los verkocht).

In de doos:

  • Splitter 2 met Micro USB of USB type C aansluiting
  • Dubbelzijdige sticker met alcoholdoekje
  • Pendant
  • MulTplx USB lader + 1,5m kabel

Noodzakelijk 

  • Tetra Key
  • Reset Key
UPCJAS-X00-A-Y
Product TypeSecurity products
Categories Headphones, MulTplx
Price (excl. tax)€89.95
Price (incl. tax)€108.84
Tax high (21%)€18.89
Minimum order quantity 1
Recommended items