Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,295.00 €1,566.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. Belangrijkste punten … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT trolley koffer TC16:

 • Opslag en beveiliging voor 16 tablets tot 11"
 • Intelligent laadmanagement geschikt voor Android, iPad en Windows
 • Voorzien van USB A (16x) en USB C (16x) poorten met USB-PD laadvermogen
 • Tablets oplaadbaar met deksel gesloten
 • Afsluitbaar middels 2 cijfercombinatiesloten
 • Handgrepen voor het makkelijk optillen
 • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
 • 4-delige telescopische handel uittrekbaar tot 1m
 • Kunststof buitenkant en aluminium frame
 • Laag gewicht van slechts 14,5 kg
 • Gevoerd met foam voor optimale bescherming
 • Voorzien van 2 actieve ventilatoren en temperatuursensor

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT TC16 trolley koffer voor 16 tablets tot maximaal 11 inch, is de ideale manier om tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwieltjes waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 metalen handles aan de buitenzijde is de koffer eenvoudig te tillen. Met de 4 delige telescopische handgreep is de trolley snel en eenvoudig verrijdbaar. De buitenkant is gemaakt van 3mm slagvast kunststof.

Het deksel is voorzien van 2 scharnieren en hengsels met slot zodat deze open kan blijven staan en voorzien van 2 zakjes voor accessoires. Met behulp van 2 geïntegreerde cijfercombinatiesloten is de koffer af te sluiten.

De binnenzijde is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal. Een materiaal dat tegen slijtage kan en voorzien is van foam voor optimale bescherming van de tablets. 

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De trolley koffer weegt slechts 14,5 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 72b x 39d x 55h cm. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 16 tablets met de maximale afmetingen van 25,5 x 31 x 2,4 cm. De koffer is voorzien van 2 ventilatoren voor het koelen en een ingebouwde temperatuur sensor.

LADEN 

De koffer is voorzien van een afsluitbare stroomaansluiting en schakelaar aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een overhittingssensor. De stroomtoevoer wordt gestopt zodra de temperatuur te hoog oploopt. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stroomnetwerk niet overbelast wordt bij het aansluiten van de trolley op het stopcontact. 

De trolley is voorzien van een laadsysteem waarbij USB A en C poorten ingebouwd zijn. De USB C poorten zijn voorzien van USB-PD (variabel laadvermogen) en de QuickCharge standaard. De originele laders zijn in dit geval niet nodig. 

UPC3170750
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet trolleys, Parat
Price (excl. tax)€1,295.00
Price (incl. tax)€1,566.95
Tax high (21%)€271.95
Minimum order quantity 1
Recommended items