Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,049.00 €1,269.29 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. Belangrijkste punten … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Parat is een bedrijf gevestigd in Duitsland en is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige opslag oplossingen voor tablets, laptops en Chromebooks. 

Belangrijkste punten van de Parat PARAPROJECT trolley koffer TC10:

 • Opslag en beveiliging voor 10 tablets tot 12,9"
 • Intelligent laadmanagement geschikt voor Android, iPad en Windows
 • Voorzien van USB A (10x) en USB C (10x) poorten met USB-PD laadvermogen
 • Tablets oplaadbaar met deksel gesloten
 • Afsluitbaar middels 2 cijfercombinatiesloten
 • Handgrepen voor het makkelijk optillen
 • 4 dubbel gelagerde wielen waarvan 2 op slot te zetten
 • 4-delige telescopische handel uittrekbaar tot 1m
 • Kunsstof buitenkant en aluminium frame
 • Laag gewicht van slechts 9,85 kg
 • Gevoerd met foam voor optimale bescherming

OPTIMAAL DESIGN

De Parat PARAPROJECT TC10 trolley koffer voor 10 tablets tot maximaal 12,9 inch, is de ideale manier om tablets veilig te vervoeren tussen verschillende locaties. De trolley koffer is voorzien van vier kogelgelagerde zwenkwieltjes waarvan 2 met remmen. Met behulp van de 2 metalen handles aan de buitenzijde is de koffer eenvoudig te tillen. Met de 4 delige telescopische handgreep is de trolley snel en eenvoudig verrijdbaar. De buitenkant is gemaakt van 3mm slagvast kunststof.

Het deksel is voorzien van 2 scharnieren en hengsels met slot zodat deze open kan blijven staan en voorzien van 4 ventilatie roosters. Met behulp van 2 geïntegreerde cijfercombinatiesloten is de koffer af te sluiten.

De binnenzijde is voorzien van een lichtgewicht aluminium frame. De compartimenten zijn gemaakt van Conpearl Raatmateriaal. Een materiaal dat tegen slijtage kan en voorzien is van foam voor optimale bescherming van de tablets. 

AFMETINGEN EN UITVOERINGEN

De trolley koffer weegt slechts 9,85 kg zonder tablets en heeft de afmetingen 53b x 39d x 49,5h cm. De trolley is geschikt voor het opslaan en laden van 10 tablets in (grote) covers. Er zijn 3 varianten verkrijgbaar:

 • TC10 Charge only voor 10 tablets tot 12,9 inch zonder cover. De vakken hebben de afmetingen 25,5b x 2,8d x 29h cm. 
 • TC10 Big Cover Charge only voor 10 tablets tot 10,5 inch in grote covers (Kidscover). Er is één groot vak aanwezig. 
 • TC10 Basket Charge only voor 2x5 tablets tot 11,5 inch zonder cover in mandjes. Er zijn 2 mandjes met de vakafmetingen van 23b x 2,4d x 37h cm.
De koffer zelf meet 49,5h x 53b x 39d. Indien de tablets in grote covers zitten is het aan te bevelen de variant zonder vakindeling te bestellen. Betreft het dunne covers of tablets zonder cover is de TC10 met mandjes (handig bij het uitnemen en uitdelen) of vakindeling aan te bevelen.
 
Het vak waar de USB A+C lader zit heeft de afmetingen: 8,5 x 30 x 32 cm.
 

LADEN 

De koffer is voorzien van een afsluitbare stroomaansluiting en schakelaar aan de buitenzijde. Aan de binnenzijde zit een overhittingssensor. De stroomtoevoer wordt gestopt zodra de temperatuur te hoog oploopt. De overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat het stroomnetwerk niet overbelast wordt bij het aansluiten van de trolley op het stopcontact. 

De trolley is voorzien van een laadsysteem waarbij USB A en C poorten ingebouwd zijn. De USB C poorten zijn voorzien van USB-PD (variabel laadvermogen) en de QuickCharge standaard. De originele laders zijn in dit geval niet nodig. 

UPCTC10
Product TypeKarren en kasten
Categories Tablet trolleys, Parat
Price (excl. tax)€1,049.00
Price (incl. tax)€1,269.29
Tax high (21%)€220.29
Minimum order quantity 1
Recommended items