Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€7.95 €9.62 Inc.
Delivery 8 to 10 working days
De Pataco Spider Tag WRAP T2 small doos beveiliging zwart is een snelle manier om dure producten in dozen te beveiligen tegen diefstal. Plaats de … Read more
Add to compare

De Pataco Spider Tag WRAP T2 small doos beveiliging zwart is een snelle manier om dure producten in dozen te beveiligen tegen diefstal. Plaats de Spider tag WRAP T2 small om de doos en span de kabels strak om de doos aan. De te beveiligen doos mag maximaal 15 x 15 x 15 cm zijn. De Wrap T2 small is voorzien van een 95 dB alarm. Verkrijgbaar in een AM of RF variant.

Het alarm gaat af:

  • Als de kabel ergens doorgeknipt wordt
  • Als de Spider Smart Tag door een RF of AM poort gaat (het alarm van de poortjes)

Door gebruik te maken van een zeer sterke magnetische ontgrendelaar van 10000 GS kan de knop ontgrendeld worden en de Spider Tag WRAP T2 small opnieuw ingesteld of gebruikt worden. De Spider Tag WRAP T2 small wordt gevoed door een CR2032 knoopcel en kan vervangen worden. De stand-by tijd bedraagt minimaal 2 jaar.

Zodra het alarm geactiveerd is knippert een rood LED lampje aan de bovenzijde om de 20 seconden. De Spider Tag WRAP T2 small doos beveiliging heeft een kabellengte van 51 cm. De diameter is 5 cm en de gezamenlijke hoogte 48mm.

Verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Heeft u minder nodig neemt u dan contact op; mogelijk is er voorraad. Het is mogelijk een sample te ontvangen.
UPCSI8S_WRAP_M_XX_T2
Product TypeTags
Categories Generic security products, Multi alarm tags, Security box, Sediso universal security
Price (excl. tax)€7.95
Price (incl. tax)€9.62
Tax high (21%)€1.67
Minimum order quantity 30