Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€995.00 €1,203.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Port Design bestaat sinds 1992 en is gevestigd in Frankrijk. Port Designs heeft een aantal tablet- en laptopkarren en kasten ontworpen voor het veilig opslaan, laden en vervoeren van tablets en laptops in een veeleisende omgeving. De garantie op alle Port Designs karren en kasten is 3 jaar op de elektronica en 10 jaar op de metalen delen.

De Port Designs laptopkast en kar 6 is geschikt voor laptops tot en met 15,6 inch met de maximale afmetingen van 29,8D x 39,5BH x 3,6H cm. De kast is volledig van metaal gemaakt. Iedere laptop heeft een eigen vak.

De deuren kunnen open klappen en is voorzien van een sleutelslot met tweepuntsluiting. In een vak aan de achterzijde bevinden zich 6 stroompunten waar de AC adapters (type C) aangesloten kunnen worden. De kast is voorzien van een overspanningsbeveiliging. 

Er kunnen tot maximaal 6 kasten op elkaar gestapeld worden die onderling verbonden kunnen worden met stroom en ethernet (Daisy Chain). Optioneel is een verrijdbaar platform beschikbaar waarop de kasten gestapeld kunnen worden. Zodoende ontstaat er een laptopkar voor 6 x 6 = 36 laptops van 73B x 55D x 172,2H cm.

Optioneel zijn een wandbeugel en verrijdbaar platform verkrijgbaar.

De Port Designs laptopkast en kar 6 is geschikt voor laptops tot en met 15,6 inch en voorziet in de 3 basisbehoeften te weten opslaan, transporteren en laden van laptops op scholen of bij bedrijven. De kast is voorzien van een afsluitbare en vergrendelbare deur.

OPSLAG 

De Port Designs laptopkast en kar 6 heeft plaats voor het horizontaal opslaan van 6 laptops tot en met 15,6 inch met de maximale afmetingen van 29,8D x 39,5B x 3,6H cm. De kast zelf heeft de afmetingen 73B x 55D x 27H cm en weegt 22,5 kg.

LADEN

De kast is voorzien van een separaat afsluitbaar laadcompartiment met 6 stroompunten voor het opladen van de laptops. 

VEILIG

De Port Designs laptopkast en kar 6 is volledig van metaal en standaard voorzien van sleutelsloten.

De kast is voorzien van overspanningsbeveiliging en beschermt de laptops tegen spanningspieken. 

OPTIONEEL

Optioneel verkrijgbaar zijn een wandbeugel en verrijdbaar onderstel om van de gestapelde kasten een kar te kunnen maken.

UPC901975
Product TypeKarren en kasten
Categories Laptop carts and cupboards, Laptop carts, Laptop cabinets, Port Designs
Price (excl. tax)€995.00
Price (incl. tax)€1,203.95
Tax high (21%)€208.95
Minimum order quantity 1