Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€695.00 €840.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en educatieve omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde apparaten op kantoor of school … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van tablets en laptops in de zakelijke en educatieve omgeving. Rondslingerende en niet beveiligde apparaten op kantoor of school en andere werkplekken zijn een groot probleem. Niet alleen is er risico op (gelegenheids)diefstal van het apparaat maar denk aan alle gevoelige informatie die eventueel aanwezig. Security Display Solutions heeft in de vorm van de Locker 8,10 of 12 de oplossing.

De smartphone, tablet of laptop charging locker 8, 10 of 12 is een lockerkast met 8,10 of 12 individueel afsluitbare vakken. De vakken zijn 45d x 28b x 10,7h cm groot en geschikt voor vrijwel alle tablets en laptops inclusief beschermhoes. Ieder compartiment beschikt over een eigen stopcontact en 2x USB A (12W) poorten zodat het mogelijk is een tablet en smartphone tegelijk te laden met een Chromebook of laptop via het stopcontact.

De Ivol Locker zwart is ideaal in een (leer)omgeving waar gebruik gemaakt wordt van de door de gebruikers zelf meegebrachte apparaten (BOYD: Bring Your Own Device).

VEILIG

De Locker is van plaatstaal en ieder compartiment kan individueel afgesloten worden. Standaard wordt de Locker geleverd met sleutelsloten maar optioneel kan de locker ook met een elektronisch pincode slot worden uitgevoerd. Deze zijn standaard ingesteld op Private Mode. Dit wil zeggen dat ieder vak gebruikt wordt met zijn eigen vaste pincode. Iedere gebruiker heeft dus een eigen vak en eigen pincode.

De elektronische pincode sloten zijn echter ook in te stellen op Public Mode. Dit wil zeggen dat de vakken geen vaste pincode hebben maar afwisselend gebruikt kunnen worden door meerdere gebruikers. Ieder vak dat vrij is kan tijdelijk gebruikt worden met een tijdelijke pincode. Indien een gebruiker zijn pincode vergeten is kan de beheerder de Master Code gebruiken om het vak te openen. 

LADEN

De Ivol Locker heeft in ieder compartiment een stopcontact en twee USB A poorten beschikbaar. Zodoende kan niet alleen de laptop via het stopcontact geladen worden maar tevens een tablet én een smartphone. Er loopt slechts één stroomkabel naar de locker kast. Zodoende kan de tablet of laptop de volgende ochtend of de volgende les direct weer gebruikt worden.

AFMETINGEN

De compartimenten hebben een afmeting van 45d x 28b x 10,7h cm. Dit is voldoende voor alle smartphones, tablets inclusief cover en vrijwel alle laptops.

De kast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

  • Locker 8 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 42b x 98h cm en weegt 34 kg
  • Locker 10 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 42b x 120,7h cm en weegt 39 kg
  • Locker 12 vloermodel heeft de afmetingen 45d x 42b x 143,3h cm en weegt 47 kg

Aan de achterzijde van de locker is een uitsparing voor een plint zodat de locker altijd netjes tegen de wand geschoven kan worden.

Let op: bij het opmeten van het apparaat dient de adapter of USB kabel voor het laden meegenomen te worden in de maximale afmetingen van het compartiment!

UPCIVOL-LOCK
Product TypeKarren en kasten
Categories Lockers, Smarthone cabinets and lockers, Lockers
Price (excl. tax)€695.00
Price (incl. tax)€840.95
Tax high (21%)€145.95
Minimum order quantity 1