Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€4.95 €5.99 Inc.
In stock (5 available). When out of stock, Delivery 8 to 10 working days.
De Sediso flessenhals beveiliging met dop zwart is een snelle en goedkope manier om dure flessen drank te beveiligen tegen diefstal en openen. De Sediso … Read more
Add to compare

De Sediso flessenhals beveiliging met dop zwart is een snelle en goedkope manier om dure flessen drank te beveiligen tegen diefstal en openen. De Sediso flessenhals beveiliging is geschikt voor vrijwel alle flessen waaronder wijnflessen, flessen sterke drank en Champagne flessen met een diameter tussen 27-32mm.

Plaats de bottle cap tag over de fles en druk de knop aan de zijkant in. Eenmaal aangebracht is de fles beveiligd tegen ongeoorloofd openen en gaat bij de detectiepoortjes het alarm af (AM of RF).

Door gebruik te maken van de Sediso bottle tag ontgrendelaar kan de knop ontgrendeld worden en de flessenhals tag opnieuw ingesteld of gebruikt worden. De ontkoppelaars van het type "Golf" of vlakke magneten werken niet.

Verkrijgbaar vanaf 50 stuks (minimale hoeveelheid). Heeft u minder nodig neemt u dan contact op; mogelijk is er voorraad. Vraag bij grotere aantallen een offerte aan. Sample op aanvraag verkrijgbaar.
UPCSDS-F007
Product TypeTags
Categories Generic security products, Flessen tags, Sediso universal security
Price (excl. tax)€4.95
Price (incl. tax)€5.99
Tax high (21%)€1.04
Brand Sediso
Minimum order quantity 50
Recommended items