Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€4.95 €5.99 Inc.
Delivery 8 to 10 working days
De Sediso flessenhals beveiliging met dop zwart is een snelle en goedkope manier om dure flessen drank te beveiligen tegen diefstal en openen. De Sediso … Read more
Add to compare

De Sediso flessenhals beveiliging met dop zwart is een snelle en goedkope manier om dure flessen drank te beveiligen tegen diefstal en openen. De Sediso flessenhals beveiliging heeft een diameter van 3 cm en geschikt voor vrijwel alle flessen waaronder wijnflessen en flessen met sterke drank.

Plaats de bottle cap tag over de fles en draai aan de doorzichtige dop. Eenmaal aangebracht is de fles beveiligd tegen ongeoorloofd openen en gaat bij de detectiepoortjes het alarm af (AM of RF).

Door gebruik te maken van de Sediso bottle tag ontgrendelaar kan de tag ontgrendeld worden en de flessenhals tag opnieuw ingesteld of gebruikt worden. De ontkoppelaars van het type "Golf" of vlakke magneten werken niet.

Verkrijgbaar vanaf 50 stuks (minimale hoeveelheid). Heeft u minder nodig neemt u dan contact op; mogelijk is er voorraad. Vraag bij grotere aantallen een offerte aan. Sample op aanvraag verkrijgbaar.
UPCY-F007B
Product TypeTags
Categories Generic security products, Flessen tags, Sediso universal security
Price (excl. tax)€4.95
Price (incl. tax)€5.99
Tax high (21%)€1.04
Minimum order quantity 50
Brand Sediso
Recommended items