Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€1,495.00 €1,808.95 Inc.
Levertijd varieert; vraag een offerte aan
Voor het veilig opslaan en laden van smartphones, tablets, Chromebooks en laptops tot 15,6 inch heeft Sediso een (BYOD) oplossing voor 24 apparaten. De locker … Read more
Or enter your brand and type if your tablet does not appear in the list above
Add to compare

Voor het veilig opslaan en laden van smartphones, tablets, Chromebooks en laptops tot 15,6 inch heeft Sediso een (BYOD) oplossing voor 24 apparaten.

De locker is leverbaar met sleutelsloten, RFID of te voorzien van elektronische pincode sloten die in Private Mode of Public Mode gezet kunnen worden. 

Daarnaast is ieder compartiment van 45,1d x 28,3b x 10,7h cm voorzien van zowel een stopcontact als twee USB A aansluitingen (10W).

De locker is gemaakt van metaal en weegt 95 kg en is 47d x 90b x 157h cm groot.

GESCHIKT VOOR 24 APPARATEN

In de beveiligde BYOD locker passen maximaal 24 apparaten tot 15,6 inch waaronder laptops, Chromebooks, tablets in grote hoezen of smartphones. De afmetingen van een vak zijn 45,1d x 28,3b x 10,7h cm. De locker zelf weegt 95 kg en heeft de afmetingen 47d x 90b x 158,3h cm. De laadlocker is volledig gemaakt van metaal.

VEILIG EN SNEL LADEN

Deze locker wordt geleverd met een stopcontact en twee USB A poorten in ieder afzonderlijk vak. De USB A poorten leveren maximaal 10W. Dit is voldoende om vrijwel alle tablets en smartphones te laden. De USB A poorten en het stopcontact kunnen gelijktijdig gebruikt worden zodat naast een laptop via de AC adapter ook een tablet of smartphone opgeladen kan worden.

De kast is voorzien van diverse uitsparingen zodat er voldoende (passief) geventileerd wordt om overhitting te voorkomen. In het middenconsole zit het laadcompartiment en de bedrading naar alle afzonderlijk stopcontacten in de vakken.

SLOT OPTIES

Ieder vak kan afgesloten worden met een sleutelslot of optioneel RFID of elektronisch pincode slot.

De kast heeft 24 unieke sleutels en voor ieder vak wordt een set van 2 sleutels meegeleverd. Er is echter geen Master Key beschikbaar.

De optie met RFID wordt geleverd met 24 voorgeprogrammeerde kaarten zodat de kast direct klaar is voor gebruik. Er is geen Master Card aanwezig.

Bij de optie met elektronische pincode sloten kunnen deze ingesteld worden op Private of Public Mode. Bij instelling op Private Mode heeft ieder vak zijn eigen pincode. In het geval van Public Mode kan ieder vak ingesteld worden met een tijdelijk pincode en komt het vak na gebruik weer vrij voor de volgende gebruiker. 

Het slot is voorzien van een CR2032 batterij en moet minimaal 5000 cycli meegaan voordat deze vervangen moet worden. Het rode lampje knippert op het moment dat dit het geval is.

SOKKEL

Optioneel is een sokkel verkrijgbaar van 25cm of 40 cm hoog zodat de laadlocker een stuk van de grond komt en de onderste vakken makkelijker bereikbaar zijn.

UPCIVOL-24DCS-A
Product TypeKarren en kasten
Categories Lockers, Smarthone cabinets and lockers, Lockers
Price (excl. tax)€1,495.00
Price (incl. tax)€1,808.95
Tax high (21%)€313.95
Minimum order quantity 1