Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€34.95 €42.29 Inc.
Delivery 3 to 4 working days
SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

SEDISO LOCTAB MODULAIRE TABLET BEVEILIGING

Het LocTab modulaire systeem bestaat uit 3 verschillende cassettes voor 7-8 inch tablets, 9-11 inch tablets en 12-13 inch tablets. Door middel van een fit-kit wordt deze universele cassette een maatwerk oplossing. De fit-kit bestaat uit 4 rubberen hoekjes en een frontplaat met of zonder uitsparingen voor de camera en Home knop.

De cassette kan vervolgens gebruikt worden als tablet wandhouder, tablet tafelstandaard of tablet vloerstandaard. Het voordeel is evident; op het moment dat u een nieuwe tablet wilt gebruiken hoeft er alleen een nieuwe fit-kit aangeschaft te worden.

De LocTab cassette kan afgesloten worden middels een meegeleverd slot met 2 sleutels. De cassette zelf is gemaakt van polycarbonaat en de voorplaat van gelakt staal.  De cassette is voorzien van een Kensington sleuf. De fit-kit bestaat uit rubberen hoekjes en een wit acryl passepartout. De buizen zijn gemaakt van gelakt aluminium.

De laadkabel kan volledig uit het zicht weggewerkt worden. Een aantal accessoires zijn verkijgbaar zoals een landscape - portrait rotatie unit en een 270 graden rotatie unit en voetplaat voor de tafelstandaard. 

LOCTAB TUBE

Er zijn verschillende soorten buisjes verkrijgbaar:

  • 45 graden (H = 18 cm)
  • 30 graden (H = 15 cm)
  • 0 graden (H = 6,5 cm, kort en recht)
  • 30 - 150 graden (H = 15,5)
  • Flexibele buis 
  • Mount om de buis direct op een tafel te kunnen monteren in plaats van door de tafel heen. Een uitsparing voor de kabel is voorzien.
  • Voetplaat tafelstandaard 
UPCSLTTU
Product TypeStandaard
Categories Micro USB kabels
Price (excl. tax)€34.95
Price (incl. tax)€42.29
Tax high (21%)€7.34
Brand Sediso
Minimum order quantity 1
Recommended items