Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€159.00 €192.39 Inc.
Delivery 3 to 4 working days
SEDISO POS iPAD PRO 12,9 TAFELSTANDAARD ZWART Deze Point-Of-Sale (POS) tafelkstandaard is alleen geschikt voor de iPad Pro 12,9 inch (Gen.4+5). De tafelstandaard kan roteren … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

SEDISO POS iPAD PRO 12,9 TAFELSTANDAARD ZWART

Deze Point-Of-Sale (POS) tafelkstandaard is alleen geschikt voor de iPad Pro 12,9 inch (Gen.4+5). De tafelstandaard kan roteren of naar de klant gekanteld worden. De kijkhoek is dus zelf in te stellen. Ideaal dus om te gebruiken in winkels of andere gelegenheden waar de klant moet tekenen of meekijken. Ook gewoon te gebruiken als tafelstandaard voor de iPad Pro 12,9 inch (Gen.4 en 5). De kijkhoek is variabel traploos in te stellen van 30 tot 150 graden.

VEILIG EN SNEL OPENEN EN SLUITEN

De Sediso LocTab iPad tablet tafelstandaard en wandhouder wordt geleverd met 2 sleutels waarmee de cassette eenvoudig en snel te openen en weer af te sluiten is. De iPad tablet zit veilig opgeborgen in de cassette. Daarnaast is de cassette voorzien van een Kensington sleuf zodat deze extra te beveiligen is door deze vast te leggen middels een Kensington kabel. Afbeelding met door de wand montage.

STRAK DESIGN

De LocTab wandhouder heeft een strak en eenvoudig design waarbij de aandacht op de inhoud van de tablet wordt gevestigd. De fit-kit plaat is wit i.t.t. de afbeelding waarbij deze zwart is.

Het is mogelijk een logo of andere afbeeldingen op de frontplaat te laten drukken. Indien u hiervan gebruik wenst te maken neemt u dan contact met ons op (vanaf 25 stuks).

MONTAGE EN BEDRADING

De LocTab iPad tablet tafelstandaard en wandhouder wordt geleverd met bevestigingsmaterialen om zowel door als op de ondergrond gemonteerd te worden. De dikte van de ondergrond moet tussen de 2 cm en 5 cm zijn voor een door de ondergrond montage.Anders kan de meegeleverde op de wand montage unit (top mount) gebruikt worden. 

Bij montage op de ondergrond is het mogelijk de kabel door de ondergrond of via een uitsparing in de voet naar buiten te laten komen.

UPCLENTEADASH302
Product TypeStandaard
Categories Table stand 12-13 inches, iPad Pro 12.9 (2018) table stands
Price (excl. tax)€159.00
Price (incl. tax)€192.39
Tax high (21%)€33.39
Minimum order quantity 1
Brand Sediso