Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€6.95 €8.41 Inc.
Delivery 8 to 10 working days
De Sediso Spider Tag doos beveiliging zwart 90 cm is een snelle en goedkope manier om dure producten in dozen te beveiligen tegen diefstal. De … Read more

De Sediso Spider Tag doos beveiliging zwart 90 cm is een snelle en goedkope manier om dure producten in dozen te beveiligen tegen diefstal. De Spider Tag doos beveiliging zwart heeft een extra lange kabellengte van 90 cm. Zodra de tag om de doos zit wordt de knop ingedrukt. Nu kan de kabel strakker om de doos heen getrokken worden zodat de Spider Tag er vast omheen zit. Wordt nu de Spider Tag verwijderd door de kabel door te knippen dan gaat het 90 dB alarm af.

Naast een eigen alarm is de Spider Tag ook voorzien van 8,2 MHz en 58 KHz frequenties voor EAS (AM+RF).

Door gebruik te maken van de Sediso Super ontgrendelaar kan de knop ontgrendeld worden en de Spider tag opnieuw ingesteld of gebruikt worden. De Spider Tag wordt gevoed door een CR2032 knoopcel die vervangen kan worden.

Zodra het alarm geactiveerd is knippert een rood LED lampje aan de bovenzijde om de 20 seconden. De dikte van het bovenste deel is 5 cm en van het onderste deel 1 cm. De diameter is 7 cm.

Verkrijgbaar vanaf 10 stuks (minimale hoeveelheid). Heeft u minder nodig neemt u dan contact op; mogelijk is er voorraad. 
UPCNT525B
Product TypeTags
Categories Generic security products, Security box, Sediso universal security
Price (excl. tax)€6.95
Price (incl. tax)€8.41
Tax high (21%)€1.46
Minimum order quantity 10
Brand Sediso
Recommended items