Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€139.00 €168.19 Inc.
Delivery 1 to 2 working days
De Tabdoq wandhouder voor de Samsung Galaxy tablets kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of op kantoor gebruikt worden. De wandhouder is verkrijgbaar … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

De Tabdoq wandhouder voor de Samsung Galaxy tablets kan als presentatiemogelijkheid op beurzen, evenementen. in winkels of op kantoor gebruikt worden.

De wandhouder is verkrijgbaar in antraciet of wit of zilvergrijs. Door de kleur van de frontplaat en standaard te variëren is het mogelijk een attractieve kleurstelling te verkrijgen.

De cassette wordt afgesloten door middel van de meegeleverde veiligheidsschroefjes. Zodoende zit de Samsung Galaxy tablet veilig opgesloten. De wandhouder kan door middel van de voorgeboorde gaten op de ondergrond bevestigd worden of met een Kensington kabel vastgelegd worden.

Display mogelijkheid

De wandhouder Tabdoq is gemaakt voor de Samsung Galaxy tablets en heeft een perfecte pasvorm voor een professionele uitstraling. Ideaal om presentaties te tonen op beurzen, evenementen en op kantoor.

De tablet kan zowel in portrait als landscape gemonteerd worden aan de wand.

Verschillende kleuren

De Tabdoq wandhouder voor Samsung Galaxy tablets is verkrijgbaar in antraciet, wit of zilvergrijs. De frontplaat is ook in deze kleuren verkrijgbaar. U kiest zelf of u dezelfde kleur voor de frontplaat en standaard wilt of een contrasterende kleur. 

Veilig tegen diefstal

De metalen cassette van de Tabdoq wordt afgesloten door veiligheidsschroefjes. De cassette en overige onderdelen zijn gemaakt van dik staal zodat de cassette vrijwel onmogelijk open te breken is. De wandhouder is vast te zetten aan de ondergrond middels de voorgeboorde gaten en eventueel met behulp van een Kensington kabel.

Bediening, WiFi, stroom en geluid

De camera van de Samsung Galaxy tablets aan de voorzijde is bereikbaar.

De WiFi ontvangst blijft optimaal en er is voldoende ventilatie om overhitting te voorkomen. Geluid is prima te horen via de ventilatie gaten aan de achterzijde.

Recommended items