Welcome to our English website. Not everything is translated yet so if you have any questions please contact us.

€84.00 €101.64 Inc.
Delivery 1 to 2 working days
MagConnect Dashboard Mount De MagConnect Dashboard Mount kan worden bevestigd aan het dashboard van een auto, bus, vrachtwagen of recreatievoertuig door middel van een sterke … Read more
To make sure you receive the right product
Add to compare

MagConnect Dashboard Mount

De MagConnect Dashboard Mount kan worden bevestigd aan het dashboard van een auto, bus, vrachtwagen of recreatievoertuig door middel van een sterke dubbelzijdige sticker of schroeven. De met rubber bedekte kogelscharnieren zorgen voor optimale vibratie absorptie (MIL-STD-810G 514.7 gecertificeerd).

De arm van slechts 8,5cm is gemaakt van aluminium en hierdoor extreem sterk, licht en stijf. De tablet kan met behulp van het kogelgewricht in vrijwel iedere stand gezet worden. De tablet kan uiteraard van landscape naar portrait gedraaid worden. De arm kan tot 4 kg ondersteunen. Er is een versie met een kogelscharnier van 26mm en 38mm.

De Joy Factory mounts kunnen het best gecombineerd worden met een beschermhoes van de Joy Factory zodat optimaal gebruik gemaakt kan worden van het MagConnect systeem. Er zijn verschillende typen beschermhoezen voor iPads, MS Surface Pro/Go en Samsung Galaxy TAB tablets:

  • aXtion Bold M (MagConnect)
  • aXtions Bold MP (MagConnect + handgreep en standaard)
  • aXtion Bold MPS (MagConnect + handgreep en standaard + Kensington sleuf voor beveiligingskabel)
  • aXtion Pro (MagConnect + waterdicht + Kensington sleuf + optioneel handgreep en/of schouderriem)

Als alternatief kan een van de universele tablethouder gebruikt worden:

  • Lockdown universal 7 - 10,1 inch tablets (beveiligd)
  • Lockdown universal 10-13 inch tablets (beveiligd)
  • Unite M-tray 7 - 12 inch
  • MagConnect Universal Tablet Module (alle tablets)

Het MagConnect Systeem

Het MagConnect-montagesysteem bestaat uit tientallen steunen en armen waaraan de aXtion Bold beschermhoezen vastgezet kunnen worden. Aan het uiteinde van de arm of steun bevindt zich een magneet en schroef. De magneet klikt vast aan het ronde metalen plaatje die in de beschermhoes verwerkt zit. Vervolgens kan de beschermhoes met de schroef vastgezet worden.

Deze diverse lijn van verstelbare koolstofvezelsteunen is ontworpen om specifieke tablets zoals iPad Pro, iPad Air, iPad mini 4 en Surface Pro 3 en 4 te ondersteunen. Voor andere tablets is de universele MagConnect-tabletmodule ontworpen, zodat u een systeem kunt bouwen dat is aangepast aan uw exacte behoeften.

UPCMMU33X
Product TypeStandaard
Categories Table stand 7-8 inches, Table stand 9-11 inches, Table stand 12-13 inches, Joy Factory
Price (excl. tax)€84.00
Price (incl. tax)€101.64
Tax high (21%)€17.64
Minimum order quantity 1
Brand The Joy Factory
Recommended items